سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید

3 مورد یافت شد

نگهدارنده های شیمیایی و اهمیت سلامت غذاهای طبیعی

http://sums.ac.ir/اخبار/نگهدارنده-های-شیمیایی-و-اهمیت-سلامت-غذاهای-طبیعی

نگهدارنده های شیمیایی و اهمیت سلامت غذاهای طبیعی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ نگهدارنده های شیمیایی و اهمیت سلامت غذاهای طبیعی --> در حال حاضر آگاهی روزافزون مصرف کنندگان از خطرات عوامل بیماری ‌زای ناشی از غذا، مانند استفاده...

04/04/22 07:33

چرا استفاده از نگهدارنده ها در برخی از مواد غذایی اهمیت دارد؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-تستی1/چرا-استفاده-از-نگهدارنده-ها-در-برخی-از-مواد-غذایی-اهمیت-دارد؟

نگهدارنده ها در برخی از مواد غذایی اهمیت دارد؟ چرا استفاده از نگهدارنده ها در برخی از مواد غذایی اهمیت دارد؟ --> انواع غذا دارای بسیاری از مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و موارد مشابه است که این ترکیبات انرژی...

03/06/07 08:03

استفاده از مواد نگهدارنده مصنوعی و تهدید سلامت

http://sums.ac.ir/آرشیو-تستی1/استفاده-از-مواد-نگهدارنده-مصنوعی-و-تهدید-سلامت

نگهدارنده مصنوعی و تهدید سلامت استفاده از مواد نگهدارنده مصنوعی و تهدید سلامت --> برای دستیابی به غذای سالم با ماندگاری بالا، از روش های مختلفی مانند نگهدارنده های مواد غذایی استفاده می شود. جلوگیری از فساد مواد غذایی همیشه با روش های فیزیکی امکان پذیر...

03/04/31 11:50

تنظیمات قالب