سلامت در نوروز؛
نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن/ بخش 3
.
عنوان جزو اصلی پذیرایی و زینت جشن های نوروز به حساب می آید.
متاسفانه با مدرن و صنعتی
شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این
میان نقش تغذیه صحیح و متعادل بسیار پررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل
انکار در کاهش احتمال بروز این بیماری های مزمن محسوب می شود.
در این مطلب آموزشی و در
ادامه بخش یک و دو که در روزهای گذشته منتشر شد، تلاش شده با ارائه نکاتی ساده و
کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای خود و خانواده مان
شادتر کنیم.
-
به
جای تلاش برای کاهش وزن در تعطیلات نوروز، توان خود را بر حفظ وزن فعلی متمرکز کنیم.
-
هرگز
مصرف کافی آب فراموش نشود، چرا که آب سبب تندرستی دستگاه گوارش و پوست می شود.
-
مصرف
لبنیات به اندازه کافی را به ویژه در هنگام سفر، فراموش نکنیم.
-
حبوبات
به اندازه کافی و روزانه 5 واحد میوه و سبزی مصرف کرده و پیش از مصرف میوه هایی که
مانند سیب با پوست خورده می شوند، آن را تمیز بشوییم.
-
تلاش
کنیم در هنگام نوشیدن چای از کشمش و خرما به جای قند استفاده شود.
-
تلاش کنیم فعالیت بدنی خود
را در ایام تعطیلات افزایش داده و روزانه دست کم نیم ساعت پیاده روی کنیم.
-
از طبخ و مصرف مواد خوراکی
سرخ شده خودداری کرده و انواع آب پز، بخارپز، تنوری و کبابی آن را انتخاب کنیم.
نظر دهید