سلامت در نوروز؛
راهنمای خرید آجیل برای ایام نوروز
.
یکی از خوراکی های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از
دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب
است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم:
·
اولین نکته درباره خرید آجیل، خرید از فروشگاه های معتبر است
که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می کنند.
·
تا حد امکان از خرید آجیل های رنگ شده خودداری کنید. این
آجیل ها اغلب با رنگ های غیرمجاز و غیرخوراکی رنگ می شود که ممکن است حساسیت زا
باشد.
·
هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشیم. به هیچ وجه
نباید بو یا طعم کهنگی، کپک زدگی و ترشیدگی بدهد.
·
اغلب مغزها دچار کپک و قارچهای سمی می شود که ماده ای
سرطانزا موسوم به آفلاتوکسین را ترشح میکند؛ بنابراین به جای محصولات باز و فله
ای، آجیل های بسته بندی شده و مرغوب خریداری کنید.
·
اگر در آجیل حفره مشاهده کردید، آن آجیل کهنه و فاقد کیفیت است.
·
در خرید مغز گردو احتیاط کنید. روغن موجود در مغز گردو در
اثر کهنگی ایجاد طعم و بوی نامطبوعی می کند.
·
سعی کنیم آجیل را به صورت خام و بدون نمک خریداری کنید.
انواع بو داده سرشار از نمک بوده و برای سلامت قلب و عروق خطرناک است.
·
اگر خواستید مازاد آجیل نوروزی را برای استفاده های بعدی
کنار بگذارید، بهتر است آجیل را درون ظرف های دربسته و در محلی خشک و خنک قرار
دهید.
«مریم مهارت»، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید