جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/08
  • - تعداد بازدید: 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سلامت در نوروز

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون بالا

.

عید همیشه
زیباست، اما چند تغییر در زندگی روزمره بیماران مبتلا به فشارخون بالا می تواند
مشکل ساز باشد و ایام خوش عید را با مشکل و دردسر مواجه کند. بنابراین اگر
مبتلا به فشارخون بالا هستید، این نکات
تغذیه ای را رعایت کنید تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید.

 


·        
انواع آجیل ها را به صورت خام و بدون نمک مصرف کنید.
انواع بو داده سرشار از نمک بوده و منجر به افزایش فشارخون می شود.



·        
خوراکی
های حاوی کافئین مثل قهوه و چای باعث افزایش فشار خون و تپش قلب می شود
. بنابراین بهتر
است بیش از
2
تا
3
فنجان چای یا قهوه در طول
روز
مصرف نکنید.



·        
به
دلیل نقش ویتامین
C در کاهش فشار خون، مصرف سالاد و سبزی همراه
با غذا و مصرف میو ه ها در میان وعده ها توصیه می شود.



·        
با توجه
به تقش پتاسیم در پیشگیری و درمان فشارخون، در مهمانی ها از میوه هایی مثل موز،
کیوی و پرتغال که حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم هستند استفاده کنید.



·        
از کشمش
به جای قند استفاده کنید: کشمش سرشار از پتاسیم است
.



·        
غذاهای
شور و پرنمک فشارخون را افزایش می دهد، بنابراین از شوری ها و خیارشور در مهمانی
ها استفاده نکنید.



·        
از
مصرف سوسیس، کالباس، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر
بالای سدیم پرهیز کنید.



«مریم مهارت» رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز


  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار نوروز 1401
  • کد خبری : 57254
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب