جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/08/11
  • - تعداد بازدید: 236
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

2 انتصاب در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

.

طی احکامی جداگانه از سوی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم
پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی
و آشامیدنی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی و رئیس
اداره صدور پروانه های فرآروده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی مدیریت
نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی
دانشگاه منصوب شدند.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی
درمانی شیراز، دکتر «محمدجواد راعی» معاون غذا و داروی دانشگاه طی احکامی جداگانه،
مهندس «میرمیثم حسینی مقدم امامی» را به عنوان رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده
های خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و
بهداشتی و مهندس «پیمان رمضانی» را به عنوان رئیس اداره صدور پروانه های فرآروده
های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و  بهداشتی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی
و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب معاونت غذا و داروی دانشگاه منصوب کرد.



 



رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت
بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب شد



متن حکم دکتر «محمدجواد راعی» خطاب به مهندس «میرمیثم
حسینی مقدم امامی» بدین شرح است:



نظر به مراتب تعهد، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی، به
موجب این حکم به عنوان رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب می گردید
تا با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر
کارشناسان محترم آن حوزه نظارتی  مطابق با ضوابط و مقررات با رویکرد فساد ستیزی
و ارتقاء کارایی نسبت به پیگیری وظایف محوله اقدام فرمایید.



اهم موارد مورد انتظار به شرح زیر می باشد:



1- ارتقاء فرایندهای بازرسی و نظارتی با هدف افزایش بهره
وری نیروی انسانی و نظارت موثرتر و شدیدتر بر واحدهای صنعتی تولید، نگهداری و
توزیع فرآورده های خوراکی و آشامیدنی 



2- پیگیری موثر موارد عدم انطباق و برخورد با تخلفات گزارش
شده در چهارچوب مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو با رویکرد بازدارندگی و تضمین
حداکثری سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی



3- بازنگری فرآیندها و حذف امور غیر ضروری به منظور تسریع
در ارائه خدمات قانونی به ذینفعان به ویژه صدور مجوزهای بهداشتی در عین توجه
به دقت و کیفیت اجرا



4- برنامه ریزی و اجرای دقیق برنامه های عملیاتی اداره کل
امور فراورده های خوراکی و آشامیدنی مطابق با دستورالعمل ها و تقویم ابلاغی با
بهره گیری از توانمندی های کلیه نیروهای ستادی و شبکه های بهداشت و درمان



5- ایجاد تعامل مثبت و سازنده درون بخشی بین ادارات مختلف
حوزه مدیریت نظارت بر فراورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی به منظور
ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها 



6- ارتقاء تعاملات با کارشناسان ستاد سازمان غذا و
دارو با هدف بهبود امور جاری و کاهش چالش های اجرایی حوزه 



7- ایجاد و بهبود ساز و کارهای جذب و تحکیم مشارکت  سایر
سازمان های ذی مدخل در صدور مجوزها، واحد های تحت پوشش، مسئولین فنی ، دانشگاه و
مراکز علمی و پژوهشی و ...) به منظور بهبود خدمات رسانی در حوزه های  فنی
و کارشناسی



8 -تلاش در راستای توانمند سازی روزافزون کارشناسان اداره مربوطه و
بهره گیری از توانمندی های فنی و تجربی ایشان



 دکتر محمدجواد راعی



معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شیراز



 



رئیس اداره صدور پروانه های فرآروده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و 
بهداشتی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب
شد



متن حکم دکتر «محمدجواد راعی» خطاب به مهندس  «پیمان
رمضانی» بدین شرح است:



نظر به مراتب تعهد، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی، به
موجب این حکم به عنوان رئیس اداره صدور پروانه های فرآروده های خوراکی، آشامیدنی،
آرایشی و  بهداشتی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و
بهداشتی منصوب می گردید تا با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی های
علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری
نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید.



اهم موارد مورد انتظار به شرح زیر می باشد:



1- بازنگری و ارتقاء فرایندهای اداری بررسی و صدور مجوزها
با هدف تسریع در روند پاسخ گویی به استعلام های مرتبط و تسهیل صدور مجوزهای
بهداشتی 



2- تعامل سازنده با سایر ادارات حوزه در جهت حذف امور غیر
ضروری و دوباره کاری ها با هدف تکریم و اجابت مطلوب تقاضاهای مراجعه
کنندگان



3- تلاش در جهت تفویض حداکثری فرآیندهای مرتبط با صدور
مجوزها و پروانه های بهداشتی به شبکه های بهداشت و درمان و نظارت بر حسن اجرای آن



4- ایجاد تعامل مثبت و سازنده درون بخشی به منظور ساماندهی
بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها 



5- پیگیری امور سامانه های الکترونیک فرایندی حوزه مدیریت
نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی و  بالابردن مهارت های
کاربری کارشناسان حوزه



6- ایجاد تعامل سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و سایر
معاونت ها به ویژه قطب 5 در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی



7- تلاش در راستای توانمند سازی کارشناسان اداره تحت
مدیریت و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم 



8- ایجاد ارتباط موثر با جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی و
آرایشی در جهت کمک به ارتقاء توانمندی های مسئولین فنی در اجرای شرح وظایف قانونی



  دکتر محمدجواد راعی



معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شیراز



 



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 68760
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب