جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/09/01
  • - تعداد بازدید: 94
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور مدیرکل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛

چالش های واحد‌های تولیدی حوزه غذا در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان فارس بررسی شد

.

شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، با حضور استاندار فارس،
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر کل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
سازمان غذا و دارو و فعالان صنعت غذا استان برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی
درمانی شیراز، این نشست که با حضور دکتر «فرامرز خدائیان چگنی» مدیر کل امور
فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برگزار شد، چالش ها و دغدغه های
حوزه غذا استان فارس مطرح و در این زمینه هم اندیشی شد
.



 معاون غذا و داروی دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حاشیه این نشست گفت: در این نشست
مشکلات در خصوص اخذ و درج کد
IRC برای
فرآورده های وارداتی و مواد اولیه ارایه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.




دکتر «محمدجواد راعی» افزود: همچنین در این نشست ضرورت تفویض
اختیار صدور کد
IRC به
استان‌ها، از جمله استان فارس از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح شد
./105



پایان خبر



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 69831
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب