جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/11/05
  • - تعداد بازدید: 162
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
تاکید معاون بهداشت وزارت بهداشت در پانزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و هشتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی شیراز؛

ارتقای فرهنگ آگاهی از عوامل بیماری زا در سنین پایین، با برگزاری همایش های سلامت محور و کاربردی

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در دومین روز از برگزاری پانزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و هشتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی، بر ایجاد و توسعه فرهنگ آگاهی بخشی نسبت به عوامل بیماری زا و خطرناک در افراد با سنین پایین، به کمک برگزاری همایش های سلامت محور و کاربردی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «حسین فرشیدی» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آیین ضمن تبریک روز ولادت حضرت امیرالمومنین (ع)و بزرگداشت مقام پدر و روز مرد، عنوان کرد: سلامت بانوان در حوزه بهداشت، بیشتر مورد توجه است، اما سلامت مردان نیز به واسطه جایگاه ویژه در خانواده و سلامت آن، دارای نقشی بسیار تعیین کننده و مهم است.

او ضمن قدردانی از تلاش گروه اجرایی این کنگره، به نقش کنگره‌های سلامت محور و کاربردی در ارتقای فرهنگ سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین همایش های کاربردی و سلامت محور در پرورش دانش، تبادل تجارب، علم، فکر و سلامت مردم بسیار تاثیرگذار است و در تحقیقات و کنگره‌های حوزه سلامت کشور نیز، بیش از گذشته به این موضوع توجه می شود.

اهمیت توجه به راهکارهای حفظ سلامت افراد سالم جامعه، در برنامه ریزی ها

دکتر فرشیدی با بیان اینکه شیوه نامه‌های بهداشتی_درمانی و کنگره‌های علمی، اغلب بر اساس بیمار محوری طراحی می‌شود، اظهار داشت: با وجود اهمیت پرداختن به این امر، نیاز است به راهکارهای حفظ سلامت افرادی که سالم هستند، نگاه جدید داشته باشیم و در برنامه‌ریزی ها به این امر توجه کنیم.

او ادامه داد: همانگونه که به روزترین جراحی ها و تکنولوژی ها برای درمان در حال انجام است، با پیشگیری و رسیدگی مناسب در وقت مناسب، عوارض کاهش یافته و افراد سالم می مانند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در کشور، تاکید کرد: با اجرای این پویش ملی، فشارخون بالا و دیابت بسیاری از مبتلایان که از بیماری خود اطلاع نداشتند، شناسایی شد که بیشتر این افراد در شهرهای بزرگ زندگی می‌کردند.

او با بیان اینکه باید تلاش شود تا پیش از بیمار شدن افراد سالم جامعه، آنان را تحت مراقبت قرار دهیم، افزود: در این زمینه لازم است به بیماری ها با نگاه پیشگیرانه بنگریم و افراد را پیش از بیمار شدن، آگاهی بخشیم.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت اضافه کرد: باید با اجرای پویش های ملی سلامت محور، برنامه‌ریزی ها و اقدامات در حوزه سلامت، بیماری‌های پرفشاری خون و دیابت را ۱۰ سال زودتر شناسایی کنیم تا از بروز بیماری‌هایی نظیر نارسایی های کلیه، بیماری های قلبی، عروقی و چشم پیشگیری شود.

دکتر فرشیدی در ادامه حضور خود در این برنامه، از غرفه تجهیزات و محصولات پزشکی که با محوریت بیماری‌های قلبی در حاشیه این کنگره برپا شده است، بازدید کرد.

 دکتر «یونس پناهی» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر «رضا ملک زاده» عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور، دیگر سخنرانان دومین روز از برگزاری این رویداد علمی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بودند.

پانزدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و هشتمین همایش مداخلات پیچیده قلبی که از چهارم بهمن، در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور دکتر«محمد هاشم هاشم پور» معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اساتید، اعضای هیات علمی، پزشکان، دستیاران و دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی کشور آغاز شده، تا فردا، ششم بهمن ادامه دارد.

پایان خبر

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 93710
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

تنظیمات قالب