سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/14
  • - تعداد بازدید: 83
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر نظارت و ارزیابی فرآوره های خوراکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

یک کارگاه بزرگ تولید محصولات خوراکی غیربهداشتی در شیراز تعطیل شد

مدیر نظارت و ارزیابی فرآوره های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تعطیلی یک کارگاه بزرگ تولید محصولات خوراکی غیربهداشتی در  شیراز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «میثم حسینی مقدم» در تشریح این خبر گفت: در پی بازرسی‌های میدانی و گزارش‌های مردمی، یک واحد غیرمجاز تولید و عرضه فرآورده‌های خوراکی شامل شربت‌آلات، عرقیات گیاهی، آلوچه و لواشک غیربهداشتی شناسایی شد. این کارگاه بدون دریافت مجوزهای قانونی فعالیت می‌کرد و به دلیل شرایط کاملاً غیربهداشتی، تهدید جدی برای سلامت عمومی محسوب می‌شد.

وی افزود: با هماهنگی دستگاه قضایی، خط تولید این واحد پلمب و پرونده متخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع گردید. در پی توقف خط تولید، تمامی اقلام تولیدی این واحد غیرمجاز که بالغ بر یک تُن انواع شربت‌آلات، عرقیات، لواشک و آلوچه بود نیز توقیف شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه خاطرنشان کرد: بازرسان این مدیریت به صورت مستمر بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی نظارت دارند و هیچ‌گونه اغماضی در برابر فعالیت‌های غیرمجاز و تهدیدکننده سلامت مردم صورت نخواهد گرفت. از شهروندان نیز انتظار داریم در انتخاب فرآورده‌های خوراکی دقت لازم را داشته و تنها محصولات دارای مجوز و برچسب اصالت را خریداری کنند.

مهندس حسینی مقدم تأکید کرد: گزارش‌های مردمی، نقش مهمی در شناسایی و برخورد با این‌گونه واحدهای غیرمجاز دارد و از همشهریان درخواست می‌کنیم هرگونه مورد مشکوک را از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گزارش دهند تا اقدامات قانونی لازم در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

پایان خبر

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 129538
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب