سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/20
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پاسخ‌های علمی درست به باورهای تغذیه‌ای نادرست؛

آیا میزان کلسیم در سنجد، کلم یا پای مرغ از لبنیات بیشتر است؟ پاسخ: خیر

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور رایج مبنی بر اینکه سنجد، کلم یا پای مرغ می‌توانند جایگزین مناسبی برای لبنیات در تأمین کلسیم باشند، اعلام کرد: اگرچه این مواد غذایی حاوی مقداری کلسیم هستند، اما مقدار و قابلیت جذب کلسیم موجود در آن‌ها به‌ مراتب کمتر از لبنیات است و حذف لبنیات از رژیم غذایی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا میزان کلسیم در سنجد، کلم یا پای مرغ از لبنیات بیشتر است؟ مطرح کرد: لبنیات غنی ترین منابع غذایی کلسیم بوده و هیچ کدام از مواد غذایی قابلیت جایگزینی با لبنیات را ندارند و باید به میزان کافی در رژیم غذایی مصرف شوند.

یک فنجان شیر 299 میلی گرم و یک فنجان ماست 419 میلی گرم کلسیم دارد. در حالیکه میزان کلسیم در یک فنجان لوبیا 58 میلی گرم و در یک فنجان کلم بروکلی 42 میلی گرم است. بنابراین، گرچه سایر منابع غذایی ممکن است دارای مقداری کلسیم باشند، با این حال محتوای کلسیمی لبنیات انقدر زیاد است که قابل مقایسه با هیچ کدام از منابع غذایی نیست.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 129934
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب