در نشست کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت مطرح شد:
چالشهای فرزندآوری از آسیب شناسی تا راهکارهای رسانهای
نشست کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت، صبح امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ با حضور اعضای این کمیته در سالن شهدای گمنام ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیرازبرگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در این نشست، چالشهای پیشروی تحقق اهداف جمعیتی کشور مورد بررسی قرار گرفت و اعضا با تأکید بر نقش رسانه، آموزش و فرهنگسازی، راهکارهایی برای ارتقای نگرش عمومی و تقویت سیاستهای فرزندآوری ارائه کردند.
اعضای کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده، به بیان دیدگاهها، چالشها و راهکارهای پیشنهادی در راستای تحقق اهداف جوانی جمعیت پرداختند.
نبود مهارتها و آموزشهای لازم در حوزه فرزندآوری یکی از چالشهای اصلی پیشرو در حوزه جوانی جمعیت مطرح و بر لزوم استفاده هدفمند از ظرفیت رسانهها، آموزش و پرورش، روابط عمومیها و دیگر عوامل برای ارتقای آگاهی عمومی تأکید شد.
در ادامه این نشست نیز به تولید محتوای رسانهای اثربخش با محوریت تغییر نگرش نسبت به فرزندآوری، توجه به سنین باروری و فرهنگسازی از دوران مدرسه با همکاری نهادهای فرهنگی و آموزشی، اشاره شد.
همچنین بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای دانشجویی، بسیج، تجربیات زوجهای موفق و برگزاری همایش های علمی، فرهنگی برای زوجین جوان در راستای آموزش مهارت های فرزندآوری از دیگر پیشنهادات مطرحشده در این نشست بود.
اعضای کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت یاد آور شدند که مشوقهای مالی بهتنهایی کافی نیست و همراهی آنها با آموزش، پژوهش و اقدامات فرهنگی، نقش مؤثرتری در ترغیب خانوادهها به فرزندآوری دارد.
همچنین انجام اقدامات پژوهشی در حوزه جوانی جمعیت بهمنظور شناسایی دقیق چالشها، الگوهای فکری و نگرشی جامعه و تدوین راهکارهای اثربخش در سیاستگذاریهای جمعیتی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
ضرورت تقویت کارگروههای تخصصی جوانی جمعیت و همچنین تقویت همکاری میان دستگاهها برای اجرای اثربخش قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نیز از دیگر محورهای این نشست بود.
اعضای حاضر همچنین بر چندبعدی بودن موضوع جوانی جمعیت تأکید کرده و آموزش مهارتهایی همچون فرزندپروری و همسرداری را در قالب کارگاههای تعاملی و سازنده به صورت پرسش و پاسخ، ضروری دانستند.
در این نشست همچنین بر ضرورت تولید محتواهای رسانهای از جمله کلیپ، موشنگرافی و سایر قالبهای هنری و تبلیغی بر پایه یافتههای علمی و پژوهشی تأکید شد، بهگونهای که این تولیدات بتوانند اثرگذاری واقعی در تغییر نگرش و رفتار مخاطبان نسبت به مقوله فرزندآوری داشته باشند.
پایان خبر
نظر دهید