به همت واحد امور آزمایشگاههای معاونت بهداشت دانشگاه؛
کارگاه آموزشی میکروبشناسی با محوریت بیماریهای منتقله از آب و غذا برگزار شد
کارگاه دو روزه آموزشی میکروبشناسی با محوریت بیماریهای منتقله از آب و غذا و با هدف ارتقای توانمندی کارشناسان آزمایشگاههای تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مسوول امور آزمایشگاههای معاونت بهداشت دانشگاه از برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه میکروبشناسی ویژه کارشناسان آزمایشگاههای تحت پوشش معاونت بهداشت خبر داد.
دکتر «اکبر نوربخش»با بیان اهمیت این کارگاه افزود: تمرکز این برنامه آموزشی بر بیماریهای منتقله از آب و غذا و ارتقای جایگاه آزمایشگاه مرجع بیماریهای منتقله از آب و غذای شیراز به عنوان آزمایشگاه مرجع منطقهای در کشور است.
وی اطمینان از ارائه خدمات آزمایشگاهی معتبر و بههنگام در شرایط بحران و بلایا را از دیگر اهداف این کارگاه عنوان کرد و بیان کرد: تقویت توانمندی کارشناسان در تشخیص و پیشگیری بیماریها و پشتیبانی از نظام مراقبت سندرمیک، به ویژه در ارائه خدمات مورد نیاز در ایام پیاده روی اربعین، از مهمترین اهداف این برنامه آموزشی است.
دکتر نوربخش تأکید کرد: برگزاری چنین دورههایی ضمن ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش مؤثری در تضمین سلامت جامعه و آمادگی برای مواجهه با بحرانها دارد.
پایان خبر
نظر دهید