سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع اعضای هیات رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی تاکید کرد:
تقویت زمینه های ارتباط با صنعت در مسیر دانشگاه های نسل سوم و چهارم
نشست هم اندیشی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و اعضای هیات رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی با هدف بررسی اولویت ها و چشم انداز توسعه این مرکز آموزش عالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سرپرست دانشگاه در این دیدار گفت: گسترش اقدامات و وضعیت مطلوب دانشکده های تحت پوشش دانشگاه با اساتید مجرب، مراکز تحقیقات و تعداد مقالات و تلاش مسوولان و کارکنان دانشکده ها جای تقدیر دارد.
دکتر «سید بصیر هاشمی» با اشاره به تلاش بیش از پیش مسوولان دانشگاه برای رفع دغدغه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه افزود: با گسترش اقدامات و فعالیت های مراکز آموزشی و بهداشتی درمانی دانشگاه، توسعه فضاهای فیزیکی و تقویت تجهیزات و امکانات نیز ضرورت دارد.
تقویت زمینه های ارتباط با صنعت در مسیر دانشگاه های نسل سوم و چهارم، از جمله تاکیدات سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود.
او یادآور شد: بهبود وضعیت دانشکده ها با حمایت مسوولان دانشگاه و مشارکت، همکاری و همراهی مسوولان، اساتید و کارکنان دانشکده ها میسر است.
دکتر «سیاوش باباجعفری» رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی نیز در این دیدار ضمن ارایه گزارشی از اقدامات و دستاوردهای این دانشکده، در خصوص شورای عالی غذا و تغذیه، کمیته سلیاک، کلینیک های تخصصی تغذیه، راه اندازی دفتر تغذیه بالینی در بیمارستان های نمازی و شهید دکتر فقیهی، دریافت مصوبه شورای گسترش برای سه گروه تغذیه بالینی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی و بهداشت جامعه نیز توضیحاتی بیان کرد.
اعضای هیات رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی نیز پیشنهادات، نظرات و دغدغه های خود با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح کردند.
نشست هم اندیشی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعضای هیات رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی، صبح امروز یکم دی 1403، در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید