معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:
تشریح نتایج اقدامات و پیگیری های رفاهی انجام شده توسط دانشگاه در ۲ ماه گذشته
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، نتایج اقدامات و پیگیری های رفاهی انجام شده توسط دانشگاه را در دو ماه گذشته، تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر « عبدالخالق کشاورزی» ضمن قدردانی از صبر، متانت و تلاش بی وقفه کارکنان حوزه سلامت در ماه های اخیر، به اهمیت معیشت و رفاه کارکنان در سیاست های تعیین شده توسط سرپرست دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه اشاره کرد و همچنین اهم اقدامات انجام شده در دو ماه گذشته را به شرح زیر برشمرد:
1-تصویب و اجرای افزایش حق مسکن کارکنان دانشگاه به مبلغ ۷ میلیون ریال در ماه.
۲- تصویب ایجاد شورای کارکنان دانشگاه جهت مشارکت کارکنان در سیاست گذاری ها و پیگیری امور صنفی و رفاهی و ابلاغ آیین نامه جهت برگزاری انتخابات واحدها در دی ماه.
۳- آغاز تعمیرات و بهسازی مهمانسرای ۲۷ واحدی بهاران در جزیره کیش و تلاش برای فعال شدن و امکان استفاده کارکنان دانشگاه از اسفند ماه.
۴- هماهنگی با مدیرعامل منطقه آزاد کیش و سایر وزارتخانه های مرتبط، و تلاش جهت اخذ مجوز انجام بهسازی مجتمع ۴۷ واحدی مهستان کیش که در سال های اخیر متروکه و غیرقابل استفاده بوده است.
۵- جذب و تصویب مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار جهت بهسازی خوابگاه های دانشجویی تا پایان سال.
۶- تصویب برنامه انتقال حساب های هزینه ای و پرسنلی دانشگاه به بانک های جدید بر اساس میزان خدمات رفاهی قابل ارائه به کارکنان
قابل ذکر است که جلسات فشرده ای با سرپرستی و مدیریت تمامی بانک های بزرگ استان انجام شده و بر اساس تفاهم نامه جدید، نحوه ارائه سرویس رفاهی و خدمات و تسهیلات به کارکنان دانشگاه از دی ماه امسال حساب های دانشگاه منتقل و متن تفاهم نامه ها منتشر می شود.
۷- تشکیل جلسات مستمر با کارکنان حوزه های بهداشت و درمان و دانشجویان و نمایندگان صنفی گروه های مختلف کارکنان و اساتید، جمع بندی نیازها و مشکلات و برنامه ریزی جهت رفع نیازها طی ماه های آتی.
۸- تلاش در راستای نظم پرداخت های کارانه، اضافه کار و حقوق در ماه های گذشته، علیرغم محدودیت منابع و انباشت مطالبات از سازمان های بیمه گر، که طی ماه های آینده نیز با تمرکز بیشتری دنبال می شود.
۹- پرداخت مطالبات معوقه بازنشستگان دانشگاه و سنوات پرسنل رسمی و قراردادی و تلاش در جهت تسویه کلیه مطالبات سال ۱۴۰۲ کارکنان در زمینه های مذکور تا پایان بهمن ماه جاری.
قابل ذکر است که جهت تسویه مذکور ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
۱۰- تصویب سیاست گذاری ارتقا وضعیت مجتمع آموزشی رفاهی علوم پزشکی در هیات رئیسه دانشگاه و افزایش میزان تخفیف اختصاص داده شده به پرسنل دانشگاه.
۱۱- تصویب امکان استفاده همه کارکنان دانشگاه با هر نوع رابطه استخدامی از خدمات رفاهی مجتمع ولایت دانشگاه و برنامه ریزی و هماهنگی لازم جهت ارتقای وضعیت باشگاه غذاخوری دانشگاه جهت ارائه خدمات با کیفیت مطلوب و تکریم کارکنان تا پایان سال.
۱۲- پرداخت کمک هزینه رفاهی به بیمارستان ها و شبکه های بهداشت و درمان داوطلب جهت استفاده کارکنان از خدمات باشگاه های ورزشی و استخر در شهرستان هایی که قابلیت و زیرساخت ارائه خدمات با کیفیت مورد نظر به کادر سلامت را دارند.
۱۳- پیگیری اخذ مجوزهای استخدامی متناسب با کمبودهای پرسنلی حوزه سلامت جهت ارتقای کیفیت ارائه خدمات و کاهش اضافه کار اجباری که با برگزاری آزمون و جذب نیروهای مذکور تا پایان سال قسمت عمده ای از مشکلات مرتفع می شود.
۱۴- هماهنگی با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و اختصاص مبلغ ۵۰ میلیارد ریال کمک هزینه خاص جهت دانشجویان نیازمند حمایت بیشتر.
۱۵- اختصاص زمان کافی به صورت مستمر از طرف رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه جهت کارکنان و پیگیری نیازمندی ها و دغدغه های نامبردگان.
۱۶- برگزاری جلسات مستمر با نمایندگان پرسنلی، مدیران بیمارستان ها، معاونت محترم درمان، مدیریت پرستاری و حوزه اقتصاد سلامت دانشگاه و بازبینی و اصلاح آیین نامه تعرفه گذاری پرستاری و پرداخت به ماماهای محترم در زایشگاه ها و بخش های زنان و زایمان و اجرای آزمایشی بر اساس داده های چند مرکز جهت صحت سنجی.
۱۷- تهیه آیین نامه اصلاحی پیشنهادی جهت اعلام به وزارت متبوع با تمرکز بیشتر بر پرداخت های عادلانه تر بر مبنای میزان حضور و عملکرد، سختی کار و سوابق افراد و تعریف شاخص های واضح و قابل اندازه گیری نظارت مدیران مافوق جهت کاهش اعمال نظر شخصی در دریافت های پرسنلی.
۱۸- تهیه پیش نویس نحوه پرداخت کارانه پرسنلی به گروه های محترم پاراکلینیک و اورژانس ۱۱۵ با رعایت میزان ساعت فعالیت، سختی کار و عملکرد واحد مربوطه و شاخص های رضایتمندی جهت اعلام به وزارت متبوع.
۱۹- تشکیل جلسات با نمایندگان محترم مردم فارس در مجلس شورای اسلامی جهت حمایت از سیاست های وزارت بهداشت در جهت تصویب فوق العاده خاص و سختی کار پرسنل محترم حوزه درمان و بهداشت.
۲۰- مکاتبه با حوزه های مرتبط در وزارت بهداشت و پیگیری سختی کار پرسنل در بیمارستان ها و بخش های دارای شرایط کاری دشوار.
۲۱- اهتمام جدی به عدم هزینه کرد از درآمد اختصاصی دانشگاه در پروژه های عمرانی و توجه ویژه به مطالبات کارکنان، علیرغم تلاش برای توسعه زیرساخت ها، تکمیل پروژه ها و نگهداشت تأسیسات از طریق جذب اعتبارات ملی و ردیف های عمرانی و مشارکت های اجتماعی سایر دستگاه ها.
دکتر کشاورزی در پایان، با بیان عزم جدی دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت اقدام عملی و بهبود معیشت کادر سلامت، همکاری تیمی موجود در دانشگاه، تکریم و ارتباط صمیمانه با همه اعضای مجموعه سلامت را نویدبخش روزهای پیش روی بهتری جهت این خانواده بزرگ دانست.
پایان خبر
نظر دهید