در همایش «جهاد پیروزمندانه» عنوان شد؛
شهادت عین پیروزی و پیروزی عین شهادت است
معاون نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر بازتعریف مفهوم پیروزی از نگاه قرآن و عاشورا که شهادت عین پیروزی است و پیروزی عین شهادت است، بر لزوم نگاهی استراتژیک و فراتر از ابعاد ظاهری به وقایع تاریخی تأکید کرد.
به گزارش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، حجتالاسلام دکتر «محمد مهدوی» در همایش جهاد پیروزمندانه که با حضور اساتید و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، با تبیین ابعاد عمیقتر واقعه عاشورا اظهار داشت: از یک نگاه شاید واقعه کربلا با حضور حضرت امام حسین (ع) را یک آغاز نبینیم، بلکه به عنوان یک پایان به موضوع بنگریم؛ اینکه حضرت امام حسین (ع) در کربلا شهید شد و این موضوع به پایان رسید، اما یک نگاه دیگر، رویکرد فتح و پیروزی است.
به عقیده این استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیروزی واقعی فراتر از لایههای ظاهری نبرد است و در این رویکرد، دستاوردهایی به چشم می خورد که در لایههای ظاهری، چنین برداشتی دیده نمی شود.
او افزود: لایههای ظاهری کربلا تنها به صحنه نبرد، تعداد شهدا و زمان و مکان محدود میشود، اما لایههای باطنی، نگاهی است که در یک زمان و مکان نمیگنجد و اگر بخواهیم لایههای پنهان را ببینیم، باید ادبیاتمان را عوض کنیم و از صحنه کربلا به یک نگاه مقاوم برسیم.
وعده الهی پیروزی: شما برترید، اگر ایمان داشته باشید
حجتالاسلام مهدوی در ادامه، به آیه ۱۳۹ سوره «آل عمران» اشاره کرد و آن را رمز پیروزی واقعی دانست و افزود: خداوند در تمام داستانهای قرآن، به پیامبرانش وعده نصرت داده و لازم است شکست ظاهری را بازتعریف کنیم.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت های خود در این همایش، به جمله تاریخی حضرت زینب (س) پس از واقعه کربلا در کاخ عبیدالله اشاره کرد و نقش حضرت زینب (س) را به عنوان رکن دوم کربلا بسیار حیاتی دانست که با بیان عبارت «ما رأیت الا جمیلا» و روایت صحیح وقایع، مسیر واقعه کربلا را در تاریخ تغییر داد.
ضرورت ایمان به توانمندیها در جنگ روایتها و رسانه
حجتالاسلام مهدوی با تطبیق وقایع کربلا با حوادث روز و جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: رکن دوم در مواجهه با رخدادهای کنونی «ما» هستیم که لازم است به موضوع رسانه و همچنین بینش رسانه ای بیشتر توجه کنیم.
او ادامه داد: جنگ امروز، جنگ روایتها و رسانه است که هر فرد در این جنگ باید به واقعیت توجه داشته و روایتگری کند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین به اهمیت ایمان به توانمندیها اشاره کرد که در صورت نبود این ضرورت، جامعه دچار خودتحقیری شده و پیروزیهای ظاهری هم محقق نمی شود.
او تاکید کرد: کشور ما با شعار «ما میتوانیم» به این باور رسید و توانستیم در بسیاری از زمینهها به پیشرفتهای چشمگیری دست یابیم.
پایان خبر
نظر دهید