۲۸ درصد از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خوابگاهی هستند
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علومپزشکی شیراز خبر داد: ۲۸ درصد از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خوابگاه ها سکونت دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا سمائی» با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال حاضر میزبان ۱۰ هزار و ۲۶۲ دانشجو است، افزود: از این تعداد، ۳ هزار و ۶۴۹ نفر در خوابگاهها سکونت دارند که معادل ۲۸ درصد از کل دانشجویان است.
این مقام مسوول در دانشگاه ادامه داد: از این تعداد، ۳ هزار و ۴۶۱ نفر از دانشجویان روزانه و ۱۸۵ نفر از آنها دانشجویان بین الملل هستند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علومپزشکی شیراز با اشاره به افزایش ظرفیت خوابگاه های دانشجویی افزود: در سال جاری، خوابگاه دخترانه حضرت معصومه (س) با ظرفیت ۲۰۰ نفر و خوابگاه متاهلی حضرت امام حسین(ع) با ظرفیت ۲۴ خانواده به مجموعه خوابگاهی دانشگاه افزوده شده است؛ علاوه بر این، خوابگاه متاهلی فاطمیه(س) با ظرفیت ۸۲ خانواده در حال ساخت و راهاندازی است.
دکتر سمائی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز دارای ۱۵ خوابگاه دانشجویی است، افزود: از این تعداد ۹ خوابگاه دخترانه، ۳ خوابگاه پسرانه و ۳ خوابگاه متاهلی است؛ همچنین در دانشکدههای اقماری شهرستانهای آباده، داراب، سپیدان، لامرد، نورآباد و استهبان نیز ۱۵ خوابگاه دانشجویی دخترانه و پسرانه فعال است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به اقدامات گسترده برای بهبود وضعیت خوابگاهها اشاره کرد و گفت: بازسازی کامل برخی خوابگاهها، رنگآمیزی، شستوشوی دورهای فرشها، تعویض موکت و پردهها، بهبود سیستم فاضلاب و نصب دربهای برقی از جمله این اقدامات است.
دکتر سمائی به اقدامات حمایتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای قانون جوانی جمعیت اشاره کرد و افزود: ساخت سرای متاهلی فاطمیه، احداث مهدکودک در خوابگاه حضرت امام حسن مجتبی (ع)، کاهش نرخ غذای خانوادههای متاهل، اولویت واگذاری خوابگاه به دانشجویان باردار و خوابگاه علوی به دانشجویان دارای فرزند زیر ۶ سال، ایجاد و تجهیز پارک کودک و برنامههای تربیتی برای کودکان در خوابگاه از جمله چشم انداز های حوزه امور خوابگاه های این دانشگاه است.
این مقام مسوول در دانشگاه افزود: در راستای استفاده بهینه از فضاهای دانشجویی، خوابگاه های بلااستفاده و مازاد دانشگاه با تغییر کاربری به صورت سراهای دانشجویی فعال خواهند شد.
دکتر سمائی همچنین به افزایش نیروهای خدمات، سرپرست خوابگاه و همچنین کاهش تعداد دانشجویان در اتاق ها اشاره کرد و افزود: با جذب نیروی جدید و احداث خوابگاه های دانشجویی در راستای ارتقای انگیزه کارکنان و رفاه بیشتر دانشجویان نیز، تلاش خواهیم کرد.
پایان خبر
نظر دهید