سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/08/11
  • - تعداد بازدید: 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کمیته استانی هپاتیت بیان کرد:

برنامه‌ریزی برای تحقق هدف جهانی حذف هپاتیت‌های ویروسی تا سال ۲۰۳۰

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست کمیته استانی هپاتیت، با اشاره به راهبرد جهانی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر حذف هپاتیت‌های ویروسی تا سال ۲۰۳۰ میلادی، بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم و همکاری بین‌بخشی برای دستیابی به این هدف تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با اشاره به روند رو به کاهش بروز هپاتیت های  B و C در ایران گفت: هدف سازمان بهداشت جهانی برای حذف هپاتیت تا سال ۲۰۳۰، تمرکز بر افزایش دسترسی گروه‌های هدف به خدمات تشخیصی و درمانی است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: تحقق این هدف نیازمند آگاهی‌رسانی عمومی، شناسایی به‌موقع مبتلایان و درمان مؤثر آنان است تا بتوان با رویکرد پیشگیرانه، از بروز موارد جدید ابتلا و مرگ ناشی از بیماری جلوگیری کرد.

دکتر ایلامی با اشاره به گزارش‌های بین‌المللی بیان کرد: ایران در میان کشورهای دارای شیوع پایین هپاتیت‌های ویروسی قرار دارد، اما تداوم اقدامات کنترلی و آموزشی همچنان ضروری است.

او ادامه داد: در سال 1404 با بهره‌گیری از ظرفیت اعضای کمیته دانشگاهی هپاتیت، بر افزایش آگاهی جامعه نسبت به هپاتیت‌های خونی، گسترش غربالگری در گروه‌های هدف و درمان کامل بیماران متمرکز هستیم تا در آینده‌ای نزدیک، شاهد کاهش قابل توجه موارد ابتلا و مرگ ناشی از این بیماری باشیم.

در این نشست، «اردوان اکبرپور» نماینده مردم سپیدان و بیضا در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط نیز حضور داشتند تا با هم‌افزایی ظرفیت‌ها، مسیر تحقق هدف حذف هپاتیت‌های ویروسی تا سال ۲۰۳۰ هموارتر شود.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 136879
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب