سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 468
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تسلیت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی درگذشت پرستار شاغل در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی، درگذشت زنده یاد مرحوم «بهروز اسلامی» پرستار شاغل در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در پیام تسلیت دکتر «مهرداد شریفی» آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

باخبر شدیم مرحوم «بهروز اسلامی» پرستار شاغل در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری، دار فانی را وداع گفت. اینجانب درگذشت این همکار گرامی و فقید را به خانواده داغدار «اسلامی» و مجموعه بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری تسلیت گفته و از خداوند بزرگ برای آن مرحوم، رحمت واسعه و غفران الهی و برای بازماندگان گرامی ایشان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

دکتر مهرداد شریفی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

پیام تسلیت مدیر پرستاری دانشگاه در پی درگذشت پرستار شاغل در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در پیامی درگذشت پرستار شاغل در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری را تسلیت گفت.

متن پیام «راضیه راسخ» بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خبر ناگوار درگذشت همکار ارجمندمان، مرحوم «بهروز اسلامی» پرستار شاغل در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری موجب تاثر و اندوه فراوان اینجانب و جامعه پرستاری استان شد.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده و همکاران ارجمند ایشان در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

راضیه راسخ

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 88640
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب