پاسخ های علمی درست به باورهای تغذیه ای نادرست؛
آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می شود؟ پاسخ: خیر
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور تغذیه ای مبنی بر موثر بودن مصرف زیاد آب در چرب شدن کبد، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از «وبدا» وزارت بهداشت، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می شود؟ مطرح کرد: عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات (به طور اختصاصی تر کربوهیدرات های ساده مانند ترکیبات حاوی قند) است. آب، یک ترکیب بدون کالری است که با هیچ مکانیسمی نمی تواند برای فرد کبد چرب ایجاد کند.
پایان خبر
نظر دهید