گامی دیگر در تکریم مراجعین و حذف فرایند های کاغذی با راه اندازی سامانه متمرکز جستجو و مشاهده برخط پرونده بیماران
سامانه متمرکز «جستجو و مشاهده برخط پرونده بیماران»، در راستای تکریم مراجعین و حذف فرایند های کاغذی، به نشانی parvandeh.sums.ac.ir، با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، رونمایی شد و مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در این آیین، ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده از سوی کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: این سامانه گامی مهم در مسیر تحول دیجیتال و ارتقای کارایی نظام سلامت استان محسوب میشود.
دکتر کشاورزی با تأکید بر اهمیت این پروژه در راستای تحقق اهداف کلان سازمانی، آن را نقطه عطفی در ارائه خدمات هوشمند دانست.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با ارائه توضیحات فنی، نقش برجسته سامانه در بهبود دسترسی به اطلاعات، افزایش شفافیت و دقت دادهها را تشریح کرد.
مهندس «معین حق دل» با بیان اینکه امکان مشاهده برخط اطلاعات و پروندههای اسکنشده بیماران در سطح بیمارستانهای استان، بدون نیاز به مراجعه حضوری یا جابهجایی فیزیکی پروندهها بین واحدها و مراکز درمانی از جمله مزایای این سامانه است، گفت: حذف کامل کاغذ در فرآیند تحویل اسناد نیز دیگر مزیت این سامانه است که گامی مؤثر در حفظ محیط زیست و کاهش هزینههاست.
وی امکان جستجوی پیشرفته با فیلدهای متنوع از جمله نام، نام خانوادگی، کد ملی، تاریخ پذیرش و دیگر شاخصهای مرتبط در تمامی واحدهای زیرمجموعه دانشگاه و همچنین مشاهده شاخصهای کیفیت دادهها که به افزایش دقت، اعتبار و صحت اطلاعات ثبتشده منجر میشود، را از دیگر مزایای این سامانه معرفی کرد.
مهندس حق دل، دسترسی مدیران به آمار و اطلاعات متمرکز، تسهیل مدیریت و تصمیمگیری در سطوح ستادی، تسریع و تسهیل در فرآیند رسیدگی به شکایات با قابلیت مشاهده سریع و برخط پروندهها، کاهش محسوس نیاز به جابهجایی فیزیکی پروندهها، حذف سازوکارهای سنتی و غیرکارآمد را از دیگر مزیت های این سامانه برشمرد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه اضافه کرد: این سامانه با هدف افزایش شفافیت، کاهش هزینهها و ارتقای خدمات به شهروندان طراحی و پیادهسازی شده و انتظار میرود تأثیر چشمگیری بر بهبود کیفیت خدمات درمانی و اداری در سطح استان داشته باشد.
در ادامه نیز نشستی با حضور جمعی از کارشناسان این مدیریت با محوریت بهبود فرایندهای اداری و درمانی برگزار و بر نقش کلیدی فناوری اطلاعات در ارتقای کیفیت خدمات سلامت به مردم نیز تأکید شد.
پایان خبر
نظر دهید