سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/03/04
  • - تعداد بازدید: 174
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در دیدار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با روسای شبکه‌های بهداشت و درمان و بیمارستان‌های شهرستان‌های استان عنوان شد؛

طرح «مهر درمان»؛ گامی نو در دسترسی به خدمات تخصصی در شهرستان‌های فارس

در پی تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برای ارتقای سطح بهداشت و درمان در استان فارس، معاون درمان دانشگاه با روسای شبکه‌های بهداشت و درمان و بیمارستان‌های شهرستان‌ها، دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «امین نیاکان» گفت: این نشست با هدف توسعه خدمات تخصصی در شهرستان‌ها و کاهش مراجعه بیماران به مراکز درمانی استان برگزار شد.

دکتر نیاکان در این نشست بر اهمیت گسترش خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق کمتر برخوردار تاکید کرد و افزود:  افزایش دسترسی به خدمات تخصصی می‌تواند به کاهش بار مراجعه به بیمارستان‌های شیراز و بهبود کیفیت خدمات رسانی کمک کند.

معاون درمان دانشگاه بر لزوم همکاری و تعامل بین شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌ها و بیمارستان‌ها برای موفقیت این طرح تاکید کرد و یادآور شد: در طرح «مهر درمان»، قرار است ظرفیت بیمارستان‌های قطب‌های درمانی به‌منظور افزایش کارایی و ارائه خدمات تخصصی به بیمارستان‌های زیرمجموعه این قطب‌ها که بار مراجعه کمتری دارند، مورد استفاده قرار گیرد.

دکتر نیاکان با بیان اینکه این برنامه با هدف ارتقاء سطح خدمات سلامت در مناطق کمتر برخوردار و تسهیل دسترسی بیماران به تخصص‌های پزشکی، به ویژه در شهرستان‌ها طراحی شده است، اضافه کرد: با بهره‌گیری از توانمندی‌ها و امکانات موجود در بیمارستان‌های بزرگ‌تر، انتظار می‌رود که خدمات تشخیصی و درمانی به نحو بهتری در دسترس بیماران قرار گیرد و نیاز به مراجعه به مراکز درمانی اصلی کاهش یابد.

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: این همکاری میان بیمارستان‌های قطب و واحدهای زیرمجموعه می‌تواند به بهبود کیفیت خدمات و سرعت پاسخ‌دهی به نیازهای درمانی مردم کمک شایانی کند.

 روسای شبکه‌های بهداشت و درمان و بیمارستان ها نیز در این نشست، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای اجرای این طرح ارائه کردند.

همچنین دکتر «فرشاد فلاحتی» مدیر امور بیماری‌ها و مراکز تشخیص و درمانی معاونت درمان دانشگاه، در این نشست توضیحاتی در خصوص نحوه انجام این طرح ارائه کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 125061
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب