در نشست شورای انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
رویکرد نشر دیجیتال تعاملی و چاپ مبتنی بر تقاضا، هماندیشی شد
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری سومین نشست شورای انتشارات دانشگاه، با حضور اعضای پانزدهمین دوره شورای انتشارات در سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «حمید محمدی» گفت: در این نشست، به چهار فصل از کتابهای چاپ شده با همکاری ناشران بینالمللی و دو عنوان کتاب چاپ شده با همکاری ناشران داخلی، امتیاز پژوهشی داده شد.
در ابتدای این نشست، مدیر اطلاعرسانی پزشکی و منابع اطلاعات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، گزارشی از عملکرد شورای انتشارات دانشگاه در چهار ماه گذشته و همچنین برنامه های در دست اقدام این مجموعه را ارایه کرد.
دکتر «رکسانا جانقربان» گفت: در چهار ماهه نخست امسال، با چاپ نخست سه عنوان کتاب و تجدید چاپ چهار عنوان کتاب توسط انتشارات دانشگاه و با درخواست درج نشانواره (لوگو) اداره انتشارات دانشگاه بر روی دو عنوان کتاب مصوب شورا موافقت شده است.
نشر دیجیتال تعاملی، چاپ مبتنی بر تقاضا (Print on Demand)، عرضه کتاب های اساتید دانشگاه در یکی از سکوهای فروش بین المللی، راه اندازی مرکز مشاوره نگارش کتاب، طراحی فلوشیپ تدوین و نگارش کتب و فعال سازی بازار فروش کتاب های منتشر شده دانشگاه از دیگر عناوین مطرح و هماندیشی شده در این نشست بود.
پایان خبر
نظر دهید