سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/15
  • - تعداد بازدید: 206
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از حوزه سلامت اقلید؛

تسهیل در دسترسی مردم به خدمات بهداشتی درمانی از اولویت های مسوولان دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با همراهی جمعی از اعضای هیات رئیسه دانشگاه، از خدمات حوزه سلامت شهرستان اقلید بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در ادامه برنامه های دوره ای بازدید استانی از خدمات حوزه سلامت در مناطق مختلف فارس، صبح امروز به همراه جمعی از اعضای هیات رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه، به شهرستان اقلید سفر کرد.

نخستین برنامه بازدید تیم مدیران ارشد حوزه سلامت فارس در این شهرستان، بازدید از روند ساخت پروژه مرکز خدمات جامع سلامت در حال ساخت بخش دژکرد بود که با زیربنای هزار و 500 مترمربع، تاکنون 83 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

در ادامه اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حضرت امام رضا(ع) بخش سده، روند خدمت رسانی در این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.

این مرکز خدمات جامع سلامت، 9هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش دارد.

دیگر برنامه سفر امروز دکتر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، بازدید از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) شهرستان اقلید و بررسی فرآیندهای خدمت رسانی در این مرکز درمانی بود.

این برنامه با حضور در بخش اورژانس، مراقبت های ویژه نوزادان، اتاق عمل و دیگر بخش های این بیمارستان، گفت و گو با بیماران و کادر درمان و ارزیابی نحوه فعالیت بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) شهرستان اقلید در حوزه های مختلف بود.

در ادامه این بازدید طی نشستی با حضور مسوولان ارشد حوزه سلامت استان و مسوولان شهرستان اقلید، چالش ها و اولویت های حوزه سلامت در این شهرستان شمالی استان فارس بررسی و پیرامون راهکارهای توسعه خدمات در این بخش از استان فارس، تصمیم گیری شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست خدمات حوزه بهداشت و درمان را گسترده و نیاز مبرم مردم دانست و افزود: در همین راستا لازم است فعالیت های این حوزه به صورت روزافزون گسترش یابد.

دکتر هاشمی هدف از سفرهای شهرستانی اعضای هیات رئیسه را آشنایی مستقیم نسبت به مسایل و چالش های حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: این آگاهی در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های حوزه سلامت استان موثر است.

او خدمات بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) شهرستان اقلید را مطلوب ارزیابی کرد و با تاکید بر اهمیت توسعه خدمات در این مرکز درمانی اظهار کرد: استفاده از امکانات مطلوب حوزه سلامت، حق مردم و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات بهداشتی درمانی از اولویت های مسوولان دانشگاه است و بیش از پیش در این زمینه تلاش می کنیم.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس تکمیل پروژه های نیمه تمام سلامت را از اولویت  برنامه های عمرانی دانشگاه عنوان کرد و ضمن بیان ارزیابی دقیق موارد مطرح شده و پیگیری بر اساس سطح بندی موارد، ادامه داد: تسریع در ارتقای سطح سلامت در استان، نیازمند همکاری مضاعف نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مسوولان ارشد استان و شهرستان، خیرین و استفاده از ظرفیت مسوولیت های اجتماعی است.

دکتر «مسلم صالحی» نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن بیان چالش های حوزه سلامت شهرستان اقلید و مناطق تحت پوشش؛ با اشاره به دیدگاه عملیاتی تیم مدیریت جدید دانشگاه، خواستار حمایت ویژه مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای عدالت در سلامت شد.

دکتر «مرادی» فرماندار شهرستان اقلید نیز با قدردانی از تلاش های مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راستای ارتقای سلامت مردم استان گفت: در بازدید رییس دانشگاه و اعضای هیات رییسه دانشگاه، مسایل و چالش های  شهرستان به صورت میدانی بازدید شد و امیدواریم با همکاری دانشگاه، گام های بلندی برای خدمت به مردم  برداشته شود.

اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست در خصوص راهکارهای عملیاتی پیرامون رفع چالش ها و دغدغه های حوزه سلامت شهرستان اقلید، مطالبی بیان کردند.

دکتر «کوروش عزیزی» مشاور عالی رییس دانشگاه، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «اورنگ ایلامی» معاون بهداشت، دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو، دکتر «فرشاد فلاحتی» مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی، دکتر «سالار خواجه پور» مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی،مهندس «سعید کاظمی» مدیر حراست ،مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی، دکتر «سعید حمیدی زاده» مدیر دانشجویی و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه، همچنین مسوولان ارشد شهرستان اقلید و مسوولان حوزه سلامت شهرستان، در این بازدید رئیس دانشگاه را همراهی می کردند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 123430
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب