سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/30
  • - تعداد بازدید: 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست کارشناسان بیماری‌های غیرواگیر استان فارس؛

تأکید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر ضرورت شناسایی زودهنگام برای کنترل بیماری های غیرواگیر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست کارشناسان پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر سراسر استان فارس، بر اهمیت شناسایی زودهنگام، مراقبت مؤثر و اصلاح فرآیندهای خدمات بهداشتی در کنترل بیماری‌هایی چون دیابت و فشار خون تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با اشاره به آمار نگران‌کننده شیوع بیماری‌های غیرواگیر در استان، گفت: از هر سه نفر بالای ۱۸ سال، یک نفر و از هر هفت نفر بالای ۲۵ سال، یک نفر به دیابت مبتلا است و همچنین از هر چهار نفر، یک نفر در مرحله پیش‌دیابت قرار دارد.

او افزود: شناسایی افراد در مرحله پیش‌دیابت و فاصله انداختن در روند ابتلا به بیماری‌هایی چون پُرفشاری خون و دیابت، نقش مهمی در کاهش بار بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن دارد.

معاون بهداشت دانشگاه  بر نقش کلیدی نظام سلامت در مرحله پیشگیری و مراقبت تاکید کرد و گفت: آموزش، اصلاح فرآیندها، ارزیابی اجرای برنامه‌ها و ارائه مراقبت مؤثر از جمله مواردی است که به‌عنوان ارکان اصلی در کنترل بیماری‌های غیرواگیر مطرح می شود.

این مقام مسوول در دانشگاه همچنین بر لزوم توجه به سلامت کارکنان نظام سلامت به‌عنوان ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی در جامعه تاکید کرد و بیان داشت: بدون شک، سلامت کارکنان نظام سلامت، نقش مستقیمی در کیفیت خدمات‌رسانی و تأمین سلامت عمومی دارد.

این نشست با هدف هم‌اندیشی، ارتقای کیفیت برنامه‌های اجرایی و انسجام در فعالیت‌های مقابله با بیماری‌های غیرواگیر برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 124727
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب