سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/08/12
  • - تعداد بازدید: 500
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس بیان کرد:

تأمین مسکن کارکنان نیازمند اقدامات جدی و عملیاتی است

در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی و رفاهی  از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، نشستی با محوریت پیگیری طرح ساخت مسکن ویژه کارکنان دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: در این نشست، راهکارهای تسهیل فرایند تخصیص زمین برای احداث مسکن کارکنان دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت تأمین زیرساخت‌های رفاهی کارکنان گفت: با توجه به اینکه پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز جزو طرح‌های توسعه‌ای دانشگاه در آینده محسوب می‌شود، استقرار فضاهای آموزشی و درمانی در این محل، نیازمند فراهم‌سازی مکان‌های اقامتی برای کارکنان شاغل در این مجموعه است که با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و پیگیری‌های مستمر، این موضوع در آینده‌ای نزدیک عملیاتی خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین در این نشست، در خصوص حمایت از فرایند مولدسازی املاک دانشگاه با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن در پروژه‌های بزرگ دانشگاهی به ‌ویژه پروژه جایگزین بیمارستان نمازی و بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص)، هماهنگی‌های لازم صورت گرفت.

دکتر کشاورزی اضافه کرد: با توجه به حمایت های رییس دانشگاه، اعضا هیات امنا، هیات رییسه دانشگاه و  مقامات استانی، شرایط فعلی فرصت مناسبی برای پیشبرد برنامه‌های راهبردی دانشگاه در حوزه تأمین مسکن و توسعه فضاهای آموزشی و درمانی است؛ ازاین‌رو باید از این فرصت به بهترین نحو استفاده شود.

«محمد مهدی عبدالهی» مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس نیز ضمن استقبال از این طرح، نسبت به همکاری در تحقق آن، اعلام آمادگی کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 137048
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب