جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

1 مورد یافت شد

نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نکات-تغذیه-ای-و-بهداشتی-در-تهیه-و-توزیع-غذاهای-نذری-در-ایام-محرم-و-صفر

نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر نکات تغذیه ای و بهداشتی در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر --> در ایام ماه محرم و صفر بسیاری از افراد، اقدام به پخش نذری می کنند که برای حفظ بیشترین ارزش غذایی و رعایت...

02/05/08 12:36

تنظیمات قالب