جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

4 مورد یافت شد

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمکدان-را-از-سفره-غذا-حذف-کنید

نمکدان را از سفره غذا حذف کنید توصیه های ششمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ نمکدان را از سفره غذا حذف کنید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حذف نمکدان از سفره غذا، گفت: دفعات کمتر افزودن نمک به غذا، با کاهش خطر عوارض قلبی...

02/11/07 15:28

نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نمک-ید-دار-تصفیه-شده-را-به-مقدار-کم-در-آخر-پخت-به-غذا-اضافه-کنید

نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید --> مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک ید دار تصفیه...

02/11/06 21:11

مراقب نمک پنهان غذاها باشید

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/مراقب-نمک-پنهان-غذاها-باشید

مراقب نمک پنهان غذاها باشید توصیه های چهارمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ مراقب نمک پنهان غذاها باشید --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اکثر موادغذایی نمک پنهان دارند، درخصوص مصرف نمک مازاد سر سفره ها هشدار داد و...

02/11/04 11:06

مصرف کدام نوع نمک سالم تر است؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مصرف-کدام-نوع-نمک-سالم-تر-است؟

نمک طعام در روز تعیین شده، در حالی که مصرف سرانه نمک در کشور ما دو تا سه برابر بیشتر از این مقدار توصیه شده گزارش شده است. تمام نمک ها دارای یک ترکیب شیمیایی یکسان به صورت کلرید سدیم است و تفاوت عمده نمک ها در چگونگی استخراج و تولید، قوام، طعم، رنگ و...

02/05/17 07:19

تنظیمات قالب