16 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/تفاوت-آرد-کامل-با-نان-سبوس-دار-چیست؟
نان کامل چگونه از سلامت ما محافظت می کند؟ 03/06/13 - 09:01 اهمیت استفاده از نان های سبوس دار در برنامه غذایی . 00/05/02 - 14:09 چرا بهتر است نان های سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانیم؟ . 00/04/29 - 08:18 لیست اخبار نظرات 0 نظر برای این مطلب وجود...
03/08/02 12:00
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/فواید-استفاده-از-نان-کامل-در-برنامه-غذایی-روزانه
نان کامل در برنامه غذایی روزانه فواید استفاده از نان کامل در برنامه غذایی روزانه --> در سراسر دنیا نان، جزء جدا نشدنی و اصلی در وعده ها و حتی میان وعده های غذایی به شمار می رود. در کشور ما نیز این موضوع صادق بوده و نان جزو قوت غالب مردم محسوب می شود....
03/07/23 14:22
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/تعویق-در-زمان-برگزاری-کنگره-ملی-«نان-کامل-و-فرآورده-های-غلات»
نان کامل و فرآورده های غلات» رئیس کنگره ملی «نان کامل و فرآورده های غلات» خبر داد: تعویق در زمان برگزاری کنگره ملی «نان کامل و فرآورده های غلات» --> رئیس کنگره ملی «نان کامل و فرآورده های غلات» از تعویق در زمان برگزاری این آیین خبر داد و گفت:...
03/07/14 08:57
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/مصرف-نان-کامل-چگونه-از-سلامت-ما-محافظت-می-کند؟
نان کامل چگونه از سلامت ما محافظت می کند؟ مصرف نان کامل چگونه از سلامت ما محافظت می کند؟ --> نان قوت غالب مردم ایران است و قسمت اعظم انرژی، پروتئین، املاح معدنی همچون فسفر و ویتامین های گروه B موردنیاز روزانه افراد از طریق نان تأمین می شود. در اقشار کم...
03/06/13 09:01
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/برگزاری-دوره-آموزش-عمومی-با-موضوع-«نان-کامل-و-اثرات-مفید-آن-بر-سلامتی»-ویژه-کارکنان-دانشگاه-علوم-پزشکی-شیراز
نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزاری دوره آموزش عمومی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی» ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز --> دوره آموزش عمومی با موضوع «نان کامل و اثرات مفید آن بر...
03/05/14 12:28
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اثرات-مفید-نان-کامل-بر-سلامتی
نان کامل بر سلامتی اثرات مفید نان کامل بر سلامتی --> در سراسر جهان، انسان ها با توجه به شرایط جغرافیایی زیستگاه خود، یک منبع کربوهیدرات را به عنوان منبع اصلی دریافت انرژی مورد استفاده قرار می دهند. از جمله مهمترین این منابع می توان به برنج، گندم، جو، سیب...
03/03/07 12:10
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اولویت-نانوایی-ها-پخت-نان-ساده-باشد⁄-اضافه-کردن-کنجد-و-سیاه-دانه-بر-اساس-تقاضای-مشتری-است
نان کامل، از امروز در 17 نانوایی شیراز . 01/11/16 - 14:59 از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت تشریح شد؛ نکات تغذیه ای قبل و بعد از واکسیناسیون کرونا . 00/04/05 - 10:13 کینوا چیست و چه خواصی دارد؟ . 99/12/11 - 10:40 لیست اخبار متن درون...
03/02/02 07:54
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/تولید-نان-کامل-در-اولویت-وزارت-بهداشت⁄-الزام-به-تولید-آرد-کامل-در-3-کارخانه-در-هر-استان
نان کامل در اولویت وزارت بهداشت/ الزام به تولید آرد کامل در 3 کارخانه در هر استان مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مطرح کرد: تولید نان کامل در اولویت وزارت بهداشت/ الزام به تولید آرد کامل در 3 کارخانه در هر استان --> مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت...
03/02/02 07:49
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/غنی-سازی-آرد-با-ویتامین-دی-به-زودی-آغاز-می-شود
نان کامل به روش صنعتی در کشور خبر داد. به گزارش وبدا، دکتر سیدحیدر محمدی با بیان اینکه امنیت غذایی در تمامی کشورها در کنار امنیت ملی مورد اهمیت است، اظهار کرد: امنیت غذایی در دو سطح ایمنی و تامین مطرح است و رئیس جمهور در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی...
02/12/21 12:40
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/پایش-مستمر-آفت-کش-ها،-فلزات-سنگین-و-نیترات-ها-در-محصولات-خام-کشاورزی-استان-فارس
نان کامل با آرد یارانه ای، با تلاش مدیریت نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از جمله این اقدامات سلامت محور بوده که می تواند نقش موثری در ارتقای سلامت عمومی جامعه داشته باشد. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم...
02/11/09 13:16
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود