جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

4 مورد یافت شد

ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/ماجرای-روغن‌های-خام-آفتابگردان⁄خط-قرمز-سازمان-غذا-و-دارو-سلامت-مردم-است

ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است --> روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت روغن‌های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد. به گزارش روابط...

03/02/20 16:06

هفته سلامت فرصتی برای ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/هفته-سلامت-فرصتی-برای-ترویج-فرهنگ-غذای-سالم-و-ورزش-همگانی-متناسب-بر-پایه-آموزه‌های-طب-ایرانی

غذای سالم و ورزش همگانی متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی متخصص طب ایرانی مطرح کرد: هفته سلامت فرصتی برای ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی --> پزشک و متخصص طب ایرانی گفت: با همدلی و همکاری خانواده‌ها،...

03/02/08 12:27

کمیته بهبود کیفیت و سلامت نان برگزار شد

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/کمیته-بهبود-کیفیت-و-سلامت-نان-برگزار-شد

غذای سالم " است که باید به درستی اجرا شود و تمامی دستگاه ها وظیفه دارند در این مورد اقدامات لازم را انجام دهند.وی گفت: برای اجرای برنامه " نان کامل " شیوه نامه ای در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با مشارکت تمامی ذینقشان تهیه و نهایی شد و به...

02/08/24 13:54

یک بشقاب غذای سالم، چگونه است؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/یک-بشقاب-غذای-سالم،-چگونه-است؟

غذای سالم، چگونه است؟ یک بشقاب غذای سالم، چگونه است؟ --> خوردن ترکیبی از انواع غذاها باعث می شود که وعده های غذایی ما جذاب و خوش طعم باشد. همچنین کلید یک رژیم غذایی سالم و متعادل است، زیرا هر غذا دارای ترکیب منحصر به فردی از مواد مغذی، شامل درشت مغذی ها...

02/04/14 09:39

تنظیمات قالب