1 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/تقدیر-از-واحدها-و-مسوولان-فنی-برتر-صنایع-غذایی-در-فارس
غذاوداروتقدیرگرامیداشت_روز_جهانی_غذا خبرنگار مهدی آذین فر مطالب مرتبط رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همایش روز جهانی ایمنی غذا؛ اهمیت تولید و مصرف مواد غذایی سالم در ارتقای سلامت جامعه . 01/04/30 - 11:08 لیست اخبار نظرات 0 نظر برای این مطلب وجود دارد...
02/04/22 10:38
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود