203 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/اخبار/رشد-مناسب-قد-نوجوانان-با-دریافت-کافی-زینک-و-آهن
تغذیهای است. در این دوران برای رشد بهینه و به ویژه در زمینه قد، بدن فرد به سرعت در حال تغییر و نیازمند تأمین مناسب مواد مغذی است. در ادامه راهکارهای تغذیهای برای حمایت از رشد قدی نوجوانان را دنبال می کنیم. ۱. اهمیت پروتئین در رشد قدی انواع...
04/09/02 09:28
http://sums.ac.ir/آرشیو آخرین اخبار/میزان-مصرف-مواد-نشاسته-ای-با-نظر-متخصص-تغذیه-تنظیم-شود
تغذیه تنظیم شود نقش تغذیه در کنترل دیابت؛ میزان مصرف مواد نشاسته ای با نظر متخصص تغذیه تنظیم شود --> مسوول تغذیه بیمارستان سوانح، سوختگی وترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) با بیان اینکه دیابت از شایعترین بیماریها در سطح جهان به شمار میرود که...
04/08/23 12:26
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اثر-زمانبندی-وعدههای-غذایی-بر-متابولیسم-و-سلامت
تغذیه محدود به زمان (Time Restricted Eating) یعنی اینکه فقط در یک بازه مثلاً از ساعت ۸ صبح تا ۶ عصر غذا بخوریم، حتی بدون کم کردن کالری دریافتی، باعث کاهش وزن و بهبود فشار خون شده است. چه زمانهایی برای صرف غذا بهتر است؟ صبحانه: بهتر است حذف نشود، چون...
04/08/19 11:24
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/از-سفره-تا-سلامت؛-چگونه-تغذیه-سالم-ما-را-تابآورتر-میکند
تغذیه سالم ما را تابآورتر میکند از سفره تا سلامت؛ چگونه تغذیه سالم ما را تابآورتر میکند --> تغذیه سالم از اساسیترین ارکان حفظ سلامت انسان و افزایش توانایی بدن در مقابله با چالشهای زندگی است؛ تابآوری زیستی به معنای ظرفیت بدن برای...
04/08/18 16:16
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/زمانبندی-مصرف-پروتئین-و-تأثیر-آن-بر-عضلهسازی
تغذیه ورزشی، زمانبندی مصرف مواد مغذی، بهویژه پروتئین، یکی از موضوعات مورد توجه ورزشکاران و متخصصان تغذیه است. در این مطلب، به بررسی علمی ارتباط میان زمان مصرف پروتئین و تأثیر آن بر سنتز پروتئین عضله و افزایش توده عضلانی پرداخته میشود. ...
04/08/12 08:23
http://sums.ac.ir/اخبار/نقش-آنتیاکسیدانها-در-حفظ-سلامت-بدن-
تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم کد خبری : 136841 کپی کلیدواژه...
04/08/11 09:35
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/نقش-محوری-تغذیه-در-مدیریت-بیماری-التهابی-روده؛-از-مدیریت-التهاب-تا-بازیابی-سلامت-دستگاه-گوارش
تغذیه در مدیریت بیماری التهابی روده؛ از مدیریت التهاب تا بازیابی سلامت دستگاه گوارش نقش محوری تغذیه در مدیریت بیماری التهابی روده؛ از مدیریت التهاب تا بازیابی سلامت دستگاه گوارش --> بیماری التهابی روده (IBD) یک بیماری خودایمنی است که منجر به التهاب در...
04/08/10 14:39
http://sums.ac.ir/آرشیو-تستی1/کوئرسیتین؛-یک-فلاونوئید-پُر-کاربرد-با-پتانسیل-ضدالتهابی-و-آنتی-اکسیدانی
تغذیه و پزشکی به خود جلب کرده است. خواص و مکانیسم های عمل کوئرسیتین ۱. فعالیت آنتی اکسیدانی کوئرسیتین یک آنتی اکسیدان قوی است که با خنثی سازی رادیکال های آزاد (مانند گونه های فعال اکسیژن) از استرس اکسیداتیو سلولی جلوگیری می کند؛ این ترکیب همچنین می تواند...
04/08/04 14:46
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/--افزایش-ایمنی-بدن-برای-مقابله-با-آنفلوآنزا-به-کمک-ویتامین-ها-و-انواع-پروتئین
تغذیه در پیشگیری و بهبود آنفولانزا؛ افزایش ایمنی بدن برای مقابله با آنفلوآنزا به کمک ویتامین ها و انواع پروتئین --> آنفلوآنزا یکی از شایعترین عفونت های ویروسی فصلی است که هر ساله بخش قابل توجهی از جمعیت را درگیر می کند. در کنار رعایت بهداشت فردی و...
04/07/30 11:39
http://sums.ac.ir/اخبار/7-نکته-طلایی-درباره-نحوه-صحیح-مصرف-کنسرو
تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم کد خبری : 135365 کپی کلیدواژه دانشگاه_علوم_پزشکی_شیرازدانشکده_تغذیه_و_علوم_غذاییکنسرو خبرنگار مهدی آذین فر مطالب مرتبط چگونه از...
04/07/26 15:25
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود