158 مورد یافت شد
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/چگونه-در-دوران-کنکور-تغذیه-مناسبی-داشته-باشیم؟
تغذیه مناسبی داشته باشیم؟ چگونه در دوران کنکور تغذیه مناسبی داشته باشیم؟ --> با نزدیک شدن آزمون کنکور، لازم است به نحوی برنامه ریزی شود که به نوع و نحوه تغذیه دانش آموزان توجه ویژه تری شود که در ادامه راهکارهای دستیابی به این هدف را با هم مرور...
04/04/18 12:36
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/چرا-تغذیه-تکمیلی-کودک-از-6-ماهگی-آغاز-می-شود؟
تغذیه تکمیلی کودک از 6 ماهگی آغاز می شود؟ چرا تغذیه تکمیلی کودک از 6 ماهگی آغاز می شود؟ --> تغذیه تکمیلی یا Complementary feeding، شامل مواد غذایی جامد، نیمه جامد یا مایع حاوی مواد مغذی و انرژی است که علاوه بر شیر مادر یا شیر مصنوعی، در برنامه غذایی کودک...
04/04/17 10:11
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/توصیه-های-تغذیه-ای-و-بهداشتی-برای-تهیه-نذورات-در-ایام-محرم-و-صفر⁄-تشریح-نحوه-و-روش-های-گندزدایی-سبزی-و-میوه-ها
تغذیه ای و بهداشتی برای تهیه نذورات در ایام محرم و صفر/ تشریح نحوه و روش های گندزدایی سبزی و میوه ها از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام شد؛ توصیه های تغذیه ای و بهداشتی برای تهیه نذورات در ایام محرم و صفر/ تشریح نحوه و روش های گندزدایی سبزی...
04/04/12 21:24
http://sums.ac.ir/اخبار/اهمیت-هیدراتاسیون-مناسب-در-فصل-تابستان
تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم کد خبری : 127257 کپی کلیدواژه...
04/04/10 08:26
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نقش-سین-بیوتیک-ها-در-مولتیپل-اسکلروزیس(ام-اس)
تغذیه ای مانند پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و به ویژه سین بیوتیک ها توجه زیادی را در کنترل بیماری ام اس به خود جلب کرده اند. اختلال در تعادل میکروبیوتای روده در ام اس: میکروبیوتای روده مجموعه ای پیچیده...
04/04/10 08:10
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/اثرات-مفید-مصرف-نان-کامل-بر-سلامتی
تغذیه، مشکلات گوارشی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و چاقی در کشور محسوب می شود؛ مصرف زیاد نان سفید هزینه های بهداشتی و درمانی را بالا می برد و کیفیت زندگی را کاهش می دهد. غلات کامل جز آن دسته از مواد غذایی هستند که می توانند سبب کاهش خطر بیماری های...
04/04/09 20:00
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/شیرین-کننده-های-مصنوعی-و-تاثیر-آنها-بر-سلامتی-انسان-
تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ شیرین کننده های مصنوعی و تاثیر آنها بر سلامتی انسان --> امروزه از شیرین کننده ها در بسیاری از نوشیدنی ها مانند نوشابه، نوشابه های گازدار و بسیاری از مواد غذایی دیگر استفاده می شود؛ انواعی از شیرین...
04/04/09 09:18
http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/نقش-تغذیه-در-تنظیم-و-کیفیت-خواب
تغذیه در تنظیم و کیفیت خواب دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ نقش تغذیه در تنظیم و کیفیت خواب --> خواب فرآیندی پیچیده و ضروری برای حفظ سلامت فیزیولوژیکی، شناختی و روانی است؛ اختلالات خواب، از جمله بی خوابی و کیفیت پایین خواب، شیوع...
04/04/08 17:59
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/رفلاکس-معده-و-شیوه-های-درمان-آن
تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ رفلاکس معده و شیوه های درمان آن --> اختلالات گوارشی از شایع ترین اختلالات و مشکلات بهداشتی به شمار می روند؛ بیماری رفلاکس معدوی-مروی (GERD: Gastroesophageal Reflux Disease)، یک بیماری مزمن گوارشی است و...
04/04/08 09:30
http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/نقش-تغذیه-و-سبک-زندگی-سالم-در-کنترل-و-درمان-کبد-چرب
تغذیه و سبک زندگی سالم در کنترل و درمان کبد چرب دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ نقش تغذیه و سبک زندگی سالم در کنترل و درمان کبد چرب --> تغذیه و سبک زندگی سالم نقش بسیار مهمی در مدیریت و درمان کبد چرب دارند؛ کبد چرب، که به عنوان بیماری...
04/04/07 10:21
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود