پایش وضعیت بیمارستانهای فارس در تماس تلفنی مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با روسای بیمارستانها/ بستری بیش از 400 مصدوم حوادث رانندگی در بیمارستان های استان در 24 ساعت گذشته
در پی هشدارهای هواشناسی و پیشبینیهای مبنی بر احتمال وقوع سیل و شرایط جوی ناپایدار در برخی مناطق استان فارس، مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طی تماس تلفنی با روسای بیمارستانهای قطبهای درمانی استان، آخرین وضعیت آمادگی مراکز درمانی را جویا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «فرشاد فلاحتی» ضمن تأکید بر لزوم حفظ آمادگی کامل نیروهای درمانی، گفت: تمام تخصصهای لازم برای ارائه خدمات درمانی، در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی ناشی از شرایط جوی، مهیا بوده و آمادگی لازم برای ارائه خدمات درمانی وجود دارد.
وی همچنین با اشاره به وضعیت تأمین اقلام ضروری خاطرنشان کرد که بیمارستانها در حال حاضر از نظر تجهیزات پزشکی، اقلام مصرفی و دارو هیچگونه مشکل خاصی ندارند و ذخایر لازم برای مقابله با حوادث پیشبینی نشده، تأمین شده است.
آمار حوادث ترافیکی؛ 400 مصدوم در شبانه روز گذشته
دکتر فلاحتی با اشاره به حجم بالای مراجعه ناشی از حوادث ترافیکی و تصادفات، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، بیش از 400 مصدوم حوادث ترافیکی در بیمارستانهای استان فارس بستری شده و در حال دریافت خدمات درمانی تخصصی هستند.
درخواست از شهروندان؛ از تردد غیرضروری خودداری کنید
مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با توجه به شرایط جوی و لزوم کاهش بار ترافیکی و افزایش ایمنی شهروندان، از مردم استان فارس درخواست کرد: در صورت نداشتن سفر ضروری، از تردد غیرضروری در سطح استان خودداری کرده و هشدارهای سازمان هواشناسی را جدی بگیرند تا از بروز حوادث احتمالی پیشگیری شود.
پایان خبر
نظر دهید