با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد؛
هفتمین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس در سال جاری
هفتمین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس در سال جاری، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و اعضای این کمیته برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» رئیس دانشگاه در این نشست بر اهمیت مشارکت دستگاه های اجرایی استان در راستای رسیدگی به وضعیت معتادان متجاهر، تاکید کرد و از همکاری سازمان های مرتبط و اعضای این کمیته در ساماندهی این وضعیت قدردانی شد.
پیگیری وضعیت ساماندهی کارتن خواب ها و معتادان متجاهر، تامین داروهای موردنیاز آنان و وضعیت مراکز DIC، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست با حضور مسوول ارشد حوزه سلامت فارس، بررسی شد.
دکتر «علیرضا صحراگرد» سرپرست دفتر اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص رسیدگی به معتادان متجاهر و خواستههای مجموعه سلامت از دستگاه های اجرایی استان ارایه کرد.
همچنین اعضای کمیته درمان و حمایت های اجتماعی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس و نمایندگان دستگاه های اجرایی استان در این نشست به تبادل نظر و بیان مطالبی در خصوص موارد مطرح شده پرداختند و درباره اقدامات انجام شده در حوزه زیرمجموعه خود و درمان و حمایت های اجتماعی از معتادان متجاهر، مطالبی عنوان کردند.
این نشست، صبح امروز یکشنبه، دوازدهم اسفند 1403 در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور نمایندگان نهادها و سازمان های دستگاه های اجرایی استان و مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید