با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
معاونان و مدیران پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز تجلیل شدند
آیین تکریم معاونان و مدیران پیشین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشگاه در آیین تکریم معاونان و مدیران پیشین دانشگاه با تقدیر از تلاش آنان در دوره تصدی مسوولیت در مجموعه مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تاکید کرد: مسوولان دانشگاه در دوره های مختلف برای ارتقای سلامت جامعه تلاش کرده اند و اعضای تیم مدیریتی جدید دانشگاه با ایده های جدید و انرژی مثبت، ادامه دهنده راه آنان هستند.
دکتر «سید بصیر هاشمی» افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز جایگاه ویژه ای بین سایر ادارات، سازمان ها و نهادها دارد و تمام مسوولان و اساتید دانشگاه برای خدمت به مردم و بیماران تلاش می کنند.
او ضافه کرد: مجموعه مدیریتی دانشگاه همواره آماده پذیرش ایده ها و پیشنهادات جدید برای پیشرفت دانشگاه هستند.
رئیس دانشگاه با تبریک عید بزرگ مبعث پیامبر صلح و دوستی حضرت محمد(ص)، برای معاونان و مدیران پیشین دانشگاه در زندگی شخصی و کاری آرزوی موفقیت کرد.
مشاورعالی رئیس دانشگاه نیز در این آیین گفت: همکاران ما در سالیان گذشته عهده دار مسوولیت های مختلف در دانشگاه بوده و تمام آنها از مفاخر دانشگاه بوده و هستند.
دکتر «کوروش عزیزی» اظهار امیدواری کرد معاونان و مدیران پیشین دانشگاه تجربیات خود را با اعضای جدید هیات رئیسه دانشگاه به اشتراک بگذارند.
در این آیین که صبح امروز، هشتم بهمن 1403 در سالن شهدای گمنام ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور رئیس دانشگاه، مشاورعالی رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد، معاونان و مدیران پیشین دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تقدیر شدند.
پایان خبر
نظر دهید