سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/09/10
  • - تعداد بازدید: 1023
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سرپرست گروه آموزشی اپیدمیولوژی منصوب شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی حکمی، دکتر «محمد فراروئی» را به عنوان «سرپرست گروه آموزشی اپیدمیولوژی» منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن ابلاغ دکتر «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه، خطاب به دکتر «محمد فراروئی» آمده است:

احتراما با عنایت به بند شماره 2 مصوبات جلسه مورخ 28/8/1403 هیات محترم رئیسه دانشگاه و در اجرای ماده 8 آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان «سرپرست گروه آموزشی اپیدمیولوژی» منصوب می گردید تا ان شاء‌ ا... با بهره گیری از توانمندیهای علمی و عملی خود و هرگونه هماهنگی با اعضای محترم هیأت علمی گروه مربوطه و در چارچوب وظایف اجرائی محوله، در جهت ارتقاء و اعتلای سطح فعالیتهای آموزشی و پژوهشی گروه مربوطه منشاء خدمات ارزشمندی باشید.

از خداوند متعال توفیق روزافزونتان را مسألت می نمایم./ر

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از زحمات دکتر «هاله قائم» در مدت تصدی این مسوولیت قدردانی کرد.

 

دکتر سید بصیر هاشمی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 113703
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب