سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر تربیت دانشجویان توانمند و حرکت به سوی دانشگاه های نسل سوم در دیدار با اساتید دانشکده پرستاری

تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر تربیت دانشجویان توانمند و حرکت به سوی دانشگاه های نسل سوم در دیدار با اساتید دانشکده پرستاری

اعضای هیات رییسه دانشگاه با اساتید و مدیران گروه رشته های مختلف پرستاری در دانشکده پرستاری دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش "وب دا" در شیراز، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست، از اساتید خواست تا با توجه به موضوع مهم آموزش، برای ارتقای دانشکده پرستاری در همه زمینه ها تلاش شود.

دکتر "علی بهادر" افزود: باید تناسب بین وظیفه دانشگاه با شرایط موجود رعایت شود و بهتر است بیشتر به سمتی پیش برویم که از ظرفیت های دانشگاه در زمینه توسعه مقاطع تحصیلات تکمیلی استفاده شود.

او با بیان اینکه اساتید باید برای تربیت و آموزش دانشجویانی توانمندتر ازخود تلاش کنند، ادامه داد: توجه جدی به امر آموزش، در دستیابی به دانشگاه های نسل سوم، ارایه بهترین خدمات درمان به بیماران، کسب رتبه های عالی در حوزه تحقیق و پژوهش و کسب مقام های مختلف علمی کشوری و بین المللی، تاثیر چشمگیری دارد.

در ادامه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با توضیح در مورد سامانه پژوهشی، ابراز امیدواری کرد: با فعالیت اساتید در زمینه پزوهش، در سال آینده خبرهای پژوهشی بسیار خوبی درباره دانشکده پرستاری خواهیم داشت.


 
 

دکتر "سید بصیر هاشمی" افزود: ارسال مقاله و دریافت بودجه ها و نیازمندی های پژوهشی دانشکده پرستاری، پس از بررسی در دستور کار قرار می گیرد.

دکتر"مصباح شمس" معاون آموزشی دانشگاه نیز با اشاره به تلاش های اساتید این دانشکده در حوزه آموزش مجازی، مهارت های بالینی و هیات علمی، از اختصاص اعتبار و بودجه مالی برای خرید تجهیزات آموزشی در دانشکده پرستاری با اعتبار 750 میلیون ریال خبر داد و افزود: با ارزیابی در زمینه نیازمندی های این دانشکده، در صورت لزوم با توجه به محدودیت ها، با اولویت بندی پیگیری می شود.

تجهیز آزمایشگاه دانشکده پرستاری به 2 دستگاه تنفس مصنوعی "ونتیلاتور"

در ادامه معاون درمان دانشگاه در مورد نیاز بخش آزمایشگاه دانشکده پرستاری، از پیگیری برای تامین دو دستگاه تنفس مصنوعی "ونتیلاتور" برای تجهیز آزمایشگاه دانشکده پرستاری خبر داد.

دکتر "عبدالخالق کشاورزی" با تاکید بر موضوع آموزش، افزود: معاونت درمان به عنوان دریافت کننده خدمات درمانی برای ارتقای خدمت در مراکز درمانی، با برگزاری کارگاه های آموزشی، تامین مولاژ و تجهیزات کمک آموزشی موردنیاز دانشجویان و اساتید، تا حد امکان آماده همکاری است.

او با معرفی مرکز آموزش احیای قلبی ریوی درمان دانشگاه به عنوان یک مرکز کمک آموزشی، ادامه داد: این مرکز برای تبحر و ارتقای سطح آموزش و تجربه دانشجویان آماده ارایه خدمات آموزشی است.

در ادامه دکتر"نصرالله عرفانی" معاون بین الملل دانشگاه بر تلاش مضاعف اساتید در بخش بین الملل دانشگاه تاکید کرد و گفت: با توجه به قدمت دانشگاه و دانشکده پرستاری شیراز از اساتید درخواست همکاری بیشتری با بخش بین الملل انتظار می رود.


 
 
 

دکتر "مهرداد شریفی" قائم مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بررسی برای تامین کتاب های موردنیاز کتابخانه دانشکده پرستاری و تجهیز رایانه برای بخش های مختلف خبر داد.

قدمت 65 ساله دانشکده پرستاری شیراز

در ادامه رییس دانشکده پرستاری با معرفی بخش های مختلف و توانمندی آموزشی دانشکده پرستاری با قدمت 65 ساله در تدریس رشته پرستاری، گفت: این دانشکده با یک هزار و 51 دانشجوی در حال تحصیل از رشته های پرستاری، اتاق عمل، مامایی، هوشبری، اتاق عمل و فوریت های پزشکی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و دکتری فعال است.

دکتر"کاملیا ترابی زاده" افزود: 14 کلاس آموزشی برای دانشجویان مقطع کارشناسی، هفت کلاس برای دانشجویان مقطع کاردانی، دو سالن کنفرانس، دو سالن اجتماعات، هشت آزمایشگاه، دو سالن رایانه، سالن غذاخوری، اتاق مشاوره، سالن ورزشی و نمازخانه از جمله امکانات و تجهیزات این دانشکده است.

او با اشاره به خریداری 600 میلیون ریال تجهیزات جدید برای این دانشکده، به مواردی نظیر تخت بیمارستان برقی، مولاژ و ماکت آموزشی اشاره کرد.

دکتر ترابی زاده از پذیرش 100 دانشجوی مهمان در هر ترم در دانشکده پرستاری خبر داد و اضافه کرد: بازنگری کوریکولوم های دروس نیز هر ساله انجام می شود.

او ضمن اعلام راه اندازی بخش LDR در بیمارستان حضرت زینب(س) که در سه نوبت کاری، حتی در روزهای تعطیل برای آموزش دانشجویان فعال است، گفت: برگزاری کارگاه های حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم، ارتقای نظام ارزیابی و آزمون های علوم پزشکی، برگزاری کارگروه نظر سنجی از جمله فعالیت های انجام شده در این دانشکده است.

در این نشست اساتید و اعضای هیات علمی مدیران و رییس دانشکده پرستاری و مامایی، مهم ترین مسایل خود را با مسوولان دانشگاه، در میان گذاشتند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 110
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب