جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/28
  • - تعداد بازدید: 123
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان شهید دکتر فقیهی

معاون درمان  دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی جمعی از مدیران ارشد این معاونت، از مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «امین نیاکان» با حضور در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی، از بخش های اورژانس، اتاق عمل، آزمایشگاه، دیالیز و تصویربرداری این مرکز درمانی بازدید، با کادر درمان این بیمارستان گفت و گو و از تلاش های آنان تقدیر کرد.

دکتر نیاکان در دیدار با کادر درمان و تبریک پیشاپیش سال نو، نیازمندی ها و دغدغه های کارکنان این مرکز درمانی را بررسی و در راستای رفع چالش های آنان، دستورات لازم را صادر کرد.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به حمایت دولت و وزارت بهداشت و تلاش بیش از پیش مسوولان دانشگاه در سطح ملی برای تسریع در رفع چالش ها و دغدغه های حوزه سلامت، گفت: حوزه بهداشت و درمان یکی از مشاغل با ارزش در جامعه است که مورد احترام و اعتماد عموم مردم قرار دارد و ایثار و از خودگذشتگی این نیروهای سلامت در بحران های مختلف به مردم ثابت شده است.

دکتر نیاکان در ادامه گفت و گو با کادر درمان این مرکز، بر همدلی، همراهی و تعامل مجموعه سلامت برای حل مشکلات تاکید کرد و افزود: باید در کنار هم برای توسعه خدمات سلامت به مردم تلاش کنیم.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار نوروز 1404
  • کد خبری : 120122
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب