سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکته های سلامت نوروزی/ هفتم فروردین

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تبریک سال نو به یکایک ایرانیان، در طول ایام نوروز، با نکته های سلامت، همراه شماست.
نکته های سلامت نوروزی را می توانید در طول این ایام، از پایگاه های خبری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال کنید:
 توجه داشته باشیم که کنسرو را پس از جوشاندن مصرف کنیم و از نگهداری کنسرو جوشیده شده که درب آن باز نشده بپرهیزیم. می توانیم محتوی کنسرو جوشیده شده را پس از باز کردن درب آن از قوطی کنسرو خارج و در ظرف دیگری در یخچال نگهداری کنیم.
 در طول اقامت در سفرها، در صورت استفاده از وسایل گرمایشی مانند بخاری و شومینه، نباید تمامی روزنه های جریان هوا در منزل و به ویژه اتاق خواب مسدود شود.
 در هنگام سفرهای نوروزی بهتر است به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آبپز، کبابی و تنوری استفاده کنیم.
 اگر قصد مصرف ساندویچ در سفرهای نوروزی را داریم، باید مواد غذایی را از ابتدای سفر، بین نان قرار ندهیم، بلکه لازم است ظرف نان و مواد غذایی دیگر مانند گوجه فرنگی، کاهو، کتلت و کوکو را جدا کنیم.
 آب باقیمانده در بطری را پشت شیشه و در معرض تابش نور آفتاب نگهداری نکنیم.
 در هنگام سفرهای نوروزی از خریداری غذاها یا میان وعده های فله ای و بدون بسته بندی مانند حبوبات پخته، لوبیا و باقالی، لواشک ها، فلافل، سمبوسه ها و پیراشکی ها خودداری کنیم.
 برای شستن دست لازم است از آب و صابون مایع استفاده کنیم و به مدت بیست ثانیه، تمامی قسمت های دست را به طول کامل شست و شو دهیم.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 5309
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب