سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/12/03
  • - تعداد بازدید: 130
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

برگزاری آزمون ورود به دوره کاردانی بهورزی ویژه بهورزان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری آزمون ورود به دوره کاردانی بهورزی ویژه بهورزان شاغل در خانه های بهداشت خبر داد و با تشریح اهداف، شرایط ثبت‌نام و تعهدات خدمتی پذیرفته‌شدگان، این برنامه را گامی مؤثر در توانمندسازی نیروهای خط مقدم نظام سلامت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با اشاره به اهمیت ارتقای علمی و مهارتی بهورزان، گفت: دوره کاردانی بهورزی به‌صورت غیرحضوری و در قالب چهار ترم تحصیلی برگزار می‌شود و در مجموع شامل ۶۸ واحد درسی است. این دوره با هدف توسعه توانمندی‌های تخصصی بهورزان شاغل و فراهم‌سازی مسیر ادامه تحصیل آنان طراحی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: بهورزان شاغل فاقد مدرک کاردانی در رشته‌های مرتبط با بهورزی می‌توانند در آزمون ورودی این دوره شرکت کنند و داشتن پُست سازمانی بهورز و حداقل پنج سال سابقه خدمت مستمر در خانه‌های بهداشت تا زمان آغاز دوره، از مهم‌ترین شرایط ثبت‌نام محسوب می‌شود.

دکتر ایلامی ادامه داد: داوطلبان باید دارای مدرک دیپلم کامل متوسطه یا پیش‌دانشگاهی باشند و آزمون ورودی نیز با محوریت دروس تخصصی حوزه بهورزی برگزار خواهد شد؛ به‌گونه‌ای که سنجش علمی متقاضیان بر اساس محتوای آموزشی مرتبط با شرح وظایف حرفه‌ای بهورزان انجام می‌شود.

او با تأکید بر ضرورت تداوم ارائه خدمات سلامت در مناطق روستایی افزود: از تمامی پذیرفته‌شدگان تعهد رسمی خدمت در خانه بهداشت محل تعهد اخذ می‌شود و بر این اساس، افراد پس از اتمام تحصیل موظف هستند حداقل به مدت پنج سال، مطابق برنامه‌ریزی دانشگاه و همراه با بیتوته در روستا، به ارائه خدمات سلامت بپردازند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پایان اجرای این دوره را بخشی از راهبرد تقویت شبکه بهداشت و درمان دانست و گفت: ارتقای سطح دانش و مهارت بهورزان نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش کیفیت خدمات مراقبتی و پیشگیرانه در خانه‌های بهداشت دارد و می‌تواند به تحقق عدالت در سلامت و پاسخگویی مؤثرتر به نیازهای جمعیتی مناطق تحت پوشش کمک کند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 146997
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب