سلامت در نوروز؛
چگونه ایمنی مواد غذایی را حفظ کنیم؟/ بخش 2
.
قبل از آماده سازی مواد غذایی، دستان خود را با
آب و صابون شسته و خشک کنیم.
·
هم زدن و تکان دادن ظرف غذا در هنگام پخت سبب
انتقال بهتر و یکنواخت حرارت در ماده غذایی و حفظ بهتر ارزش تغذیه ای آن می شود.
·
بهتر است برای حصول اطمینان از پخت کامل و ایمن
مواد غذایی از دماسنج غذایی استفاده کرده و دمای بخش های مرکزی مواد غذایی
فسادپذیر در هنگام پخت باید به دست کم 75 درجه سانتیگراد برسد.
·
در سبد خرید خود مواد غذایی خام مانند میوه و
سبزی را از مواد غذایی آماده مصرف جدا کرده و گوشت قرمز و مرغ را در پلاستیک در
بسته به نحوی قرار دهید تا آب آن به بیرون نشت نکند.
·
به هیچ وجه مواد غذایی مشکوک به فساد را تست
نکرده و اگر به سلامت ماده غذایی مشکوک هستید آن را دور بریزید.
نظر دهید