جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/01/04
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سلامت در نوروز؛

چگونه ایمنی مواد غذایی را حفظ کنیم؟/ بخش 2

.

·        
قبل از آماده سازی مواد غذایی، دستان خود را با
آب و صابون شسته و خشک کنیم.


·        
هم زدن و تکان دادن ظرف غذا در هنگام پخت سبب
انتقال بهتر و یکنواخت حرارت در ماده غذایی و حفظ بهتر ارزش تغذیه ای آن می شود.

 


·        
بهتر است برای حصول اطمینان از پخت کامل و ایمن
مواد غذایی از دماسنج غذایی استفاده کرده و دمای بخش های مرکزی مواد غذایی
فسادپذیر در هنگام پخت باید به دست کم 75 درجه سانتیگراد برسد.



·        
در سبد خرید خود مواد غذایی خام مانند میوه و
سبزی را از مواد غذایی آماده مصرف جدا کرده و گوشت قرمز و مرغ را در پلاستیک در
بسته به نحوی قرار دهید تا آب آن به بیرون نشت نکند.



·        
به هیچ وجه مواد غذایی مشکوک به فساد را تست
نکرده و اگر به سلامت ماده غذایی مشکوک هستید آن را دور بریزید.



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 38930
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب