جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/01/03
  • - تعداد بازدید: 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سلامت در نوروز؛

نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن/ بخش 2

.

از دیرباز در  آداب
و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی به عنوان جزو اصلی پذیرایی و زینت جشن های
نوروز به حساب می آید.


متاسفانه با مدرن و صنعتی شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر
ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این میان نقش تغذیه صحیح و متعادل
بسیار پررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل انکار در کاهش احتمال بروز
این بیماری های مزمن محسوب می شود.



در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش یک، تلاش شده با ارائه
نکاتی ساده و کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای خود و
خانواده مان شادتر کنیم
.



-        
بهتر
است به جای مصرف شیرینی های تر و خامه ای، از انواع شیرینی های خشک و در اندازه
های کوچک استفاده شود.



-        
در
خصوص استفاده شکلات ها نیز بهتر است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر
و نمک کمتری است، استفاده شود.



-        
هرگز
وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم، حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی
لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین می کند و مانع پرخوری در وعده های دیگر می شود.



-        
از
مصرف آجیل و شیرینی در زمان های نزدیک به وعده اصلی(نزدیک به 2ساعت) خودداری شود.



-        
از
گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود، چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری
دریافتی می شود.



ادامه این مطلب در روزهای
آینده منتشر می شود.



 



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 38908
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب