سلامت در نوروز؛
نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن/ بخش 2
.
و رسوم ما ایرانیان، آجیل و شیرینی به عنوان جزو اصلی پذیرایی و زینت جشن های
نوروز به حساب می آید.
متاسفانه با مدرن و صنعتی شدن جوامع و کاهش تحرک افراد خطر
ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این میان نقش تغذیه صحیح و متعادل
بسیار پررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل انکار در کاهش احتمال بروز
این بیماری های مزمن محسوب می شود.
در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش یک، تلاش شده با ارائه
نکاتی ساده و کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای خود و
خانواده مان شادتر کنیم.
-
بهتر
است به جای مصرف شیرینی های تر و خامه ای، از انواع شیرینی های خشک و در اندازه
های کوچک استفاده شود.
-
در
خصوص استفاده شکلات ها نیز بهتر است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر
و نمک کمتری است، استفاده شود.
-
هرگز
وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم، حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی
لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین می کند و مانع پرخوری در وعده های دیگر می شود.
-
از
مصرف آجیل و شیرینی در زمان های نزدیک به وعده اصلی(نزدیک به 2ساعت) خودداری شود.
-
از
گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود، چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری
دریافتی می شود.
ادامه این مطلب در روزهای
آینده منتشر می شود.
نظر دهید