جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/09
  • - تعداد بازدید: 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نوروز شیرین تر با تغذیه سالم و ایمن

.

از دیرباز در  آداب و رسوم
ما ایرانیان، آجیل و شیرینی به عنوان جزو اصلی پذیرایی و زینت جشن های نوروز به
حساب می آید.

 


متاسفانه با مدرن و صنعتی شدن جوامع و
کاهش تحرک افراد خطر ابتلا به بیماری های مزمن افزایش یافته و در این میان نقش
تغذیه صحیح و متعادل بسیار پررنگ تر از پیش به عنوان اصلی مهم و غیرقابل انکار در
کاهش احتمال بروز این بیماری های مزمن محسوب می شود.



در این مطلب آموزشی، تلاش شده با
ارائه نکاتی ساده و کاربردی در راستای حفظ رژیم تغذیه ای متعادل، نوروز را برای
خود و خانواده مان شادتر کنیم.



-         بهتر است به جای مصرف شیرینی های تر
و خامه ای، از انواع شیرینی های خشک و در اندازه های کوچک استفاده شود.



-         در خصوص استفاده شکلات ها نیز بهتر
است از انواع تلخ آن که دارای میزان منیزیم بیشتر و نمک کمتری است، استفاده شود.



-         هرگز وعده ضروری صبحانه را حذف نکنیم،
حتی اگر دیر از خواب بیدار شویم، چرا که انرژی لازم برای آغاز فعالیت بدن را تامین
می کند و مانع پرخوری در وعده های دیگر می شود.



-         از مصرف آجیل و شیرینی در زمان های
نزدیک به وعده اصلی(نزدیک به
2ساعت)
خودداری شود.



-         از گرسنه رفتن به مهمانی خودداری شود،
چرا که سبب کاهش توان ما در کنترل میزان کالری دریافتی می شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار نوروز 1401
  • کد خبری : 57338
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب