جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/01
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

نوروز، تغذیه و خودمراقبتی در بیماران کبد چرب

.

یکی از عوامل مهم تاثیرگذار بر بیماری کبد چرب، پرخوری و
چاقی است. به ویژه در کسانی که چاقی شکمی دارند. در ایام نوروز بهتر است از
تعطیلات به عنوان یک فرصت خوب برای ورزش کردن استفاده کرد و تا حد امکان، سطح
تحرکمان را بالا ببریم.

 


مبتلایان به کبد چرب این توصیه ها را جدی
بگیرند:



1-     
مصرف
نوشابه، آبمیوه
های
مصنوعی، دسر شیرین، مربا، شکر و به طور کلی کربوهیدرات های ساده را محدود کنیم.



2-     
مصرف
مایعات غیر شیرین در طول روز را مورد توجه قرار دهید.



3-     
از
مواد غذایی مثل سبزی ها، ماست و سیر بیشتر استفاده کنید.



4-     
آجیل
و مواد غذایی شور و حاوی سدیم بالا برای شما مطلوب نیست. مصرف آجیل های خام را در
اولویت قرار دهید.



5-      «رزوراترول» موجود در پوست انگور قرمز می
تواند به کنترل التهابات در بدن کمک کند.



6-      غذاهای غنی از ویتامین Eشامل
فلفل دلمه ای قرمز، اسفناج، بادام زمینی و مغزها را در رژیم روزانه خود بگنجانید.



7-     
تا
جای امکان از مصرف فرآورده های گوشتی مانند بیکن، سوسیس، گوشت های چرب، کره به صورت
جامد و آب شده و
غذاهای سرخ شده
بپرهیزید.



بهترین رژیم غذایی برای کبد چرب



به
طور کلی، بهترین رژیم غذایی برای کبد چرب شامل مواد مغذی زیر است
:



  • غلات کامل و منابع فیبر کافی
  • رژیم سرشار از میوه، سبزی ها و آجیل
  • محدودیت مصرف چربی های اشباع از محصولات حیوانی
  • مصرف بسیار محدود نمک و شکر
  • پرهیز از الکل


«راضیه حسینی» 
کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار نوروز 1401
  • کد خبری : 57054
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب