جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/02/25
  • - تعداد بازدید: 419
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نان غنی شده چیست؟

.

در کشور ما کم خونی و کمبود آهن از
مشکلات تغذیه ای شایع است. به طوری که کم خونی در حدود یک پنجم کودکان 6 ساله،
نوجوانان و مادران باردار و یک سوم کودکان 23-15 ماهه گزارش شده است.

 


از آنجایی که در کشور ما، نان غذای اصلی
مردم به شمار می رود و به طور روزانه مصرف می شود، انتخاب خوبی برای افزودن مواد
مغذی مانند آهن و اسید فولیک است. در حال حاضر نان غنی شده شامل نان لواش، تافتون
و بربری، در سراسر کشور در دسترس مردم قرار دارد.



بنابراین با مصرف منظم و روزانه نان غنی
شده با آهن و اسیدفولیک، می توان از عوارض ناشی از کمبود آهن پیشگیری کرد و همه
افراد حتی مبتلایان به تالاسمی نیز بدون به خطر افتادن سلامتی می توانند از نان
غنی شده استفاده کنند. اگرچه استفاده از مکمل های آهن و اسیدفولیک مغایرتی با مصرف
نان غنی شده ندارد.



در غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک،
افزودن مواد مغذی هیچ تاثیری بر طعم، بو، مزه، رنگ و ظاهر نان ندارد.



توجه: در دوران بارداری چون نیاز به آهن بسیار بالاست، علاوه بر مصرف
نان غنی شده، باید مصرف مکمل آهن مطابق با توصیه های وزارت بهداشت معادل روزانه یک
قرص سولفات فرو از شروع هفته 16 بارداری تا 3 ماه پس از زایمان ادامه یابد./ف.نوروزی
فرد



«افروز پیش بین»، کارشناس ارشد تغذیه بالینی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 60383
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب