جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/04/29
  • - تعداد بازدید: 60
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نان سلامتی بخش چه ویژگی هایی دارد؟

.

نان کامل (سبوس دار) نسبت به نان بدون سبوس از
ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است، به شرط آنکه زمان ماندگاری خمیر برای انجام
تخمیر کافی باشد.

 


نانی که خمیر آن به صورت طبیعی تخمیر می شود
علاوه بر هضم بهتر، جذب آهن، روی و کلسیم آن بهتر صورت گرفته و عطر و بوی بهتری
دارد. مصرف نان های سبوس دار فوایدی از جمله کاهش قند و چربی خون، پیشگیری از سوء
تغذیه، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی،
پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ به دلیل فیبر بالا، جلوگیری از
جذب اسیدهای صفراوی و پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دو دارد.



نان سلامت بخش با آرد
سبوس دار تهیه شده و ظاهر آن تیره تر از نان های دیگر است.



در تهیه خمیر نان از کمترین
میزان نمک استفاده شده، چرا که افزودن نمک به نان در مقادیر زیاد سبب کاهش ارزش
تغذیه ای نان و افزایش خطر پرفشاری خون می شود.



نان مناسب، نانی است که
با حرارت غیرمستقیم پخته شود و در برابر شعله مستقیم آتش قرار نگیرد. نان های حجیم
و نیمه حجیم و نان سنگک از این نظر انتخاب مناسب تری است.



بنابراین بهتر است از
نانوایی هایی نان بخریم که در تهیه نان از مخمر استفاده می کنند و نان حاوی سبوس
بیشتر و تیره تر عرضه می کنند.



استفاده از خمیرمایه و
تخمیر خوب نان باعث ایجاد خلل و فرج در نان می شود./105



«رضیه شناور» رییس گروه
بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز



 



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 26530
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب