جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1399/07/27
  • - تعداد بازدید: 68
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عوامل مهم در آلودگی خشکبار به آفات را بشناسیم

.

بیشتر
افراد تصور می کنند که غلات و خشکبار در طی نگهداری در آشپزخانه مورد حمله حشرات و
آفات قرار می گیرند، در حالی که این مواد غذایی در مزرعه یا در طی فرآیند تولید یا
انبارداری کارخانه ها به تخم آفات آلوده می شوند و اگر طی نگهداری آنها در منزل
شرایط مساعدی برای آفات فراهم شود از تخم درمی آیند.

 


رطوبت،
گرما و تهویه نامناسب هوا از جمله عوامل مهم در آلودگی خشکبار به آفات هستند. نگهداری
بعضــی از خشـکبار در یخچــال، به علت تمایل بالا در جذب رطوبت مناسب نیست و موجب
کاهش کیفیت این محصولات می شود.



بهتر
است مواد غذایی خشک را در قسمت هایی از خانه نگه داریم که خنک ترند. علاوه بر این
بهتر است بسته چنین خوراکی هایی را مستقیم روی زمین یا به طور فشرده قرار ندهیم.
در عوض از قفسه بندی های مشبک یا پالت برای چیدن بسته خشکبار استفاده کرد. در این
زمینه انتخاب انواع فلزی و پلاستیکی و مشبک آن بهتر است، چون قابلیت شست و شو و
جریان هوا دارد.



همچنین
توصیه می شود خشکبار را برای استفاده کوتاه مدت خریداری کنیم تا کیفیت و ارزش
غذایی آنها حفظ شود. /101



«الهام
باباعلی» کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
شیراز



پایان
خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 31136
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب