مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید 1402/11/06 معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت تاکید کرد: رعایت نکات بهداشتی مرتبط با بیماریهای تنفسی در مکان های ورزشی/ ضرورت استفاده از ماسک در محیطهای بسته و تجمعات 1402/11/06 همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با نمک صورتی بیشتر آشنا شویم 1402/11/05 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: شیوه نامه بهداشتی برگزاری آئین اعتکاف، اعلام شد 1402/11/04 همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ آیا نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟ 1402/11/04 توصیه های چهارمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ مراقب نمک پنهان غذاها باشید 1402/11/04 به مناسبت آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مطرح شد؛ مصرف نمک زیاد و زمینه ابتلا به پوکی استخوان و فشارخون 1402/11/03 همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ با نمک و انواع آن آشنا شویم 1402/10/30 به مناسبت چهاردهمین بسیج ملی تغذیه؛ چرا ید مهم است؟ 1402/10/30 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمکدان را از سفره ها حذف کنید/ مصرف نمک در کشور دو برابر حد استاندارد است 1402/10/27
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمک ید دار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید 1402/11/06
معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت تاکید کرد: رعایت نکات بهداشتی مرتبط با بیماریهای تنفسی در مکان های ورزشی/ ضرورت استفاده از ماسک در محیطهای بسته و تجمعات 1402/11/06
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: شیوه نامه بهداشتی برگزاری آئین اعتکاف، اعلام شد 1402/11/04
همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ آیا نمک یددار، موجب ایجاد سرطان می شود؟ 1402/11/04
به مناسبت آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مطرح شد؛ مصرف نمک زیاد و زمینه ابتلا به پوکی استخوان و فشارخون 1402/11/03
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: نمکدان را از سفره ها حذف کنید/ مصرف نمک در کشور دو برابر حد استاندارد است 1402/10/27