رفع آفت دهانی به کمک رژیم غذایی
.
در بعضی افراد، حساسیت غذایی ممکن است موجب آفت شود، به کمک
یک رژیم حذفی می توان غذاهای مشکل آفرین را که باید از آنها پرهیز شود، شناسایی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، غذاهای به
شدت اسیدی مانند گوجه فرنگی و مرکبات در افراد مستعد و استرس را به عنوان عامل مهم
در بروز آفت بیان کرد.
فرآورده های تخمیری لبنیات مثل ماست به دلیل دارا بودن «لاکتوباسیلوس»
در رقابتی که با استرپتوکوک های دهانی دارد، می تواند نقش مهمی در کاهش دفعات و
شدت آفت داشته باشد.
مصرف مکمل های روی، ویتامین های گروه B و
ویتامین A نیز می به کمک استحکام و حفظ یکپارچگی و بافت دهانی از بروز این
پدیده جلوگیری کند./101
دکتر «محمدحسن افتخاری»، رییس
دانشکده تغذیه و علوم شیراز
پایان خبر
نظر دهید