جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1400/06/01
  • - تعداد بازدید: 53
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راهکارهایی برای کم کردن کالری برنج

.

برنج
یکی از اصلی ترین مواد غذایی در رژیم غذایی و تامین انرژی روزانه است. با وجود
توصیه به استفاده از غلات سبوس دار از جمله برنج قهوه ای، درصد بسیار بالایی از
افراد جامعه ایران از برنج سفید استفاده می کنند. در این مطلب چند ترفند ساده برای
کم کالری تر کردن برنج را دنبال می کنیم:

 


بخش
اعظمی از کالری برنج به روغنی که در حین دم کردن برنج به آن اضافه می شود، مرتبط
است. این روغن مصرفی اغلب از دسته کالری های مخفی در رژیم غذایی است.



بنابراین
توصیه می شود برای کنترل میزان روغن مصرفی، کاهش کالری و افزایش سلامت غذا به
موارد زیر عمل کنیم:



ü      
به جای ریختن روغن از بطری، روغن را داخل قاشق بریزیم و خود
را موظف به پخت و پز با همان یک قاشق کنیم. همیشه اندازه گیری ها ما را متوجه
میزان مصرفی ماده می کند.



ü      
می توانیم به جای بطری روغن، از اسپری روغن استفاده کنیم و
روغن را در قابلمه و روی برنج اسپری کنیم.



ü      
قابلمه خود را عوض کنیم. اغلب افراد در حین آشپزی در قابلمه
های روحی و استیل، در مقایسه با قابلمه های تفلون از روغن بیشتری استفاده می کنند.



ü      
پخت برنج در پلوپز نیز گزینه بسیارخوبی است، زیرا حتی بدون
روغن هم امکان پخت برنج وجود دارد.



ü      
در نهایت اگر دوست دارید در پخت برنج از روغن استفاده کنید،
تنها روی برنج از روغن استفاده کنید و دیگر لازم نیست ته قابلمه هم روغن بریزیم.



داشتن
رژیم غذایی سالم و اهمیت به سلامت بدن همواره با داشتن محدودیت های شدید و منع
غذایی همراه نیست، بلکه بیشتر مواقع به انتخاب های سالم و رفتارهای آگاهانه مرتبط
است./ف.نوروزی فرد



«نسرین
نسیمی» کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 45709
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب