جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/02/11
  • - تعداد بازدید: 199
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
هفته ملی سلامت گرامی باد؛

در زمان ابتلا به کبد چرب چه غذایی مصرف کنیم؟

.

بیمارى کبد چرب، به طور معمول
علامت خاصى ندارد و به دنبال انجام آزمایش هاى دوره اى و یا انجام سونوگرافى تشخیص
داده مى شود. چاقی مفرط را می توان از عوامل
اصلی ایجاد عوارض کبد چرب دانست. به کارگیری رژیم غذایی و تغذیه
مناسب برای کاهش وزن،
موثرترین راه درمان بیماری کبد چـرب غیـرالکلـی
در افـراد چاق یا دچار اضافه وزن است
. نکته مهم در کنترل وزن، کاهش تدریجی وزن است که سبب کاهش چربی
های کبدی می شود
. نخستین توصیه برای مبتلایان به کبد چرب پرهیز از مصرف مواد
غذایی مضر شامل نوشابه، الکل، غذاهای شور و چرب است.

 


توصیه
های تغذیه برای کاهش علائم کبد چرب



·                    
کاهش مصرف کربوهیدرات
ها مانند قند ساده، نان، ماکارونی، کیک ها، بیسکویت و دسرها
.



·                    
افزایش مصرف فیبرها
مانند سبزی ها و میوه های خام



·                    
پرهیز از مواد لبنی پر
چرب مانند شیر پرچرب، پنیرخامه ای، خامه، بستنی، ماست پرچرب



·                    
استفاده از محصولات
سویا مانند شیر و پنیر سویا برای جبران کلسیم شیر



·                    
نوشیدن دو لیتر یا 8
لیوان آب در روز



·                    
استفاده از منابع غنی
ویتامین
C و
سلنیوم (مقدار کم سلنیوم موردنیاز افراد سالم در غذاهای دریایی مانند میگو و ماهی
و همچنین در مغزدانه ها وجود دارد)



·                    
کاهش وزن



·                    
پرهیز از مصرف
مارگارین، کره، روغن دنبه و انواع غذاهای سرخ کردنی



·                    
فعالیت بدنی روزانه یا
هفتگی، انـجام ورزش هایی نظیر پیاده روی، شــنا یا دوچرخه سواری



·                    
محدود کردن غذاهای
آماده و فرآوری شده



·                    
محدودیت مصرف انواع
نوشابه های قند دار و آبمیوه های طبیعی



 



«مریم ادیب پور» کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهدای والفجر


  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم,اخبار هفته سلامت 1402
  • کد خبری : 77684
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب