جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/04/11
  • - تعداد بازدید: 64
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

با راه های پیشگیری از بیماری های اسهالی آشنا شویم

.

موارد اسهال ویروسی که به صورت طغیانی در بعضی از مناطق
کشور مشاهده می شود، نسبت به سال گذشته افزایش نسبی داشته است و در شهرستان
کازرون نیز موارد اسهال به صورت پراکنده در نقاط مختلف، مشاهده می
شود.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کازرون، بیشتر
موارد بیماران بررسی شده مربوط به اسهال ویروسی است و لازم است شهروندان نکات
بهداشتی زیر در رابطه با پیشگیری از این بیماری را به دقت رعایت کنند:



 1- در هنگام مسافرت و صرف غذا در بیرون از
منزل و رعایت بهداشت فردی به ویژه شست و شوی دست و رعایت نکات ضدعفونی در
هنگام مصرف میوه جات و سبزیجات دقت لازم را به عمل آورند.



2- شست و شو و ضدعفونی
سبزیجات یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری های اسهالی است.



3- شستن کامل دست ها با
آب و صابون پیش از غذا خوردن و پس از استفاده از سرویس بهداشتی در پیشگیری از
اسهال بسیار موثر است.



4- هنگام شستن دست ها، شیر
دستشویی را نیز با آب و صابون بشویید.



5- میوه ها و سبزی های خام
را پیش از مصرف شسته، ضدعفونی و گندزدایی کنید.



6- پوست میوه هایی مانند
گرمک، طالبی و هندوانه را پیش از بریدن و قاچ زدن به خوبی با آب و مایع ظرفشویی
بشویید.



7- شست و شو و ضدعفونی مرتب
سرویس های بهداشتی از جمله شیر آب، برای پیشگیری از بیماری های اسهالی بسیار مهم
است.



 8- از نوشیدن آب رودخانه
ها، چشمه و چاه ها خودداری کنید.



9 - در بوستان ها به تابلوهای هشدار دهنده و مشخص کننده آب
قابل آشامیدن و آب فضای سبز توجه کرده و از مصرف آب فضای سبز برای آشامیدن، خودداری
کنید.



10 -
هرگز از فروشندگان دوره گرد مواد غذایی و خوراکی خریداری
نکنید.



11 - مواد غذایی را از
دسترس حشرات، جوندگان و سایر حیوانات دور نگهدارید.



12 - شستن میوه و سبزی و ظروف غذا در آب های جاری، منجر به
بروز بیماری های اسهالی از جمله اسهال خونی و آمیبی می شود.



13- از شنا کردن در آب های
آلوده یا آب هایی که از سالم بودن آن اطمینان ندارید، پرهیز کنید.



14- کوتاه کردن ناخن ها و تمیز نگه داشتن آنها به
پیشگیری از ابتلا به بیماری های اسهالی به ویژه در کودکان کمک می کند.



15- از مصرف سالاد الویه
که در اغذیه فروشی ها تهیه می شود، خودداری فرمایید.  



16-
آب میوه ها و نوشیدنی هایی که در آبمیوه فروشی ها تهیه می
شوند، ممکن است آلوده باشند؛ بنابراین از نوشیدنی های بسته بندی شده دارای
مشخصات بهداشتی استفاده کنید.



17- در صورت مشاهده علایم
بیماری های اسهالی مانند تب و لرز، بدن درد، اسهال و استفراغ، به پزشک یا نزدیک
ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه کنید.



مهندس «علی نجفی» کارشناس مسوول واحد بیماری های
واگیر شبکه بهداشت شهید پیرویان کازرون



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,بدانیم و اقدام کنیم
  • کد خبری : 62863
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب